×
Menu

IJshockey accessoires

  Filter
Merken

IJshockey veters en overige ijshockey artikelen

Naast de ijzers en schoenen zijn de veters een belangrijk onderdeel van de een ijshockey schaats. Als je een regelmatig ijshockey speelt ben je waarschijnlijk al door heel wat meters veters gegaan in je carrière. Gelukkig zijn ijshockey veter gemakkelijk en goedkoop om te vervangen. In deze categorie vind je verschillende ijshockey veters van de beste kwaliteit, we garanderen zelfs dat we op zijn minst één veter hebben die voldoet aan jouw stijl en vereisten.

Dit is ook de categorie waar je de ijshockey uitrusting vindt die we niet in andere categorieën konden plaatsen.

Of je net begint met ijshockey of al jaren speelt, het is altijd belangrijk dat de ijzers van je schaatsen schoon en scherp zijn. Daarom bieden we slijpers aan van Tempish. We hebben ook een lichtere uitvoering van Prosharp. Deze kleine ijzer slijper is klein mogelijk ontworpen en daarom wordt deze door veel spelers meegenomen naar de wedstrijd om tijdens "icing" en "penalty" pauzes te gebruiken.

Leer IJshockey spelen

IJshockey leren spelen is niet zo makkelijk als het leren van street hockey. Vooral jonge kinderen geven op zelfs voordat ze het echt onder de knie hebben. Daarom is het belangrijk dat je je kinderen leert schaatsen voordat je ze de eerste ijshockey training geeft. Onze schaats trainer van Tempish is voor beginners een makkelijk hulpmiddel om te leren schaatsen.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden