MENU
×

Accessoires

  Filter
Merken
Wieldiameter
Wiel kern breedte

Je hebt Step onderdelen nodig om te blijven rijden

Een big wheel step is voornamelijk ontworpen voor vervoer van A naar B. Ze zijn niet gemaakt om de vele krachten in het skatepark te verduren. Natuurlijk kun je wel wat tricks en sprongen maken tussen A en B met deze big wheel steppen.

Of je er nu me stunt of niet sommige onderdelen slijten door gebruik. De meest voorkomende onderdelen die vervangen moeten worden zijn de wielen, de lagers en de griptape.

Geen probleem! Deze onderdelen zijn niet duur om te vervangen, en als je ze toch moet vervangen is dit een goede tijd voor een upgrade van je big wheel step.

Zachte wielen = Comfortabele rit

De wielen op een step zijn redelijk zacht in vergelijking met een pro- of stuntstep. Ze zijn gemaakt van materialen die ideaal zijn voor hogere snelheden en die de rijder een heerlijke zwevend step gevoel bezorgt.

De wielen in deze categorie van step accessoires variëren tussen de 180 tot 230 mm en zijn compatibel met de meeste big wheels steppen. Voordat je je nieuwe wielen koopt is het goed om even na te kijken wat de maat van je huidige wielen is. Als je een wiel koopt met dezelfde maat, kun je er wel van uitgaan dat deze past. Maar als je een groter wiel wilt kopen kun je altijd onze klantenservice een belletje geven om er zeker van te zijn dat de grotere wielen onder je step passen.