Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Skate sokken

  Filter
Merken
Schoenmaat

Welke sokken zijn het beste om mee te skaten?

Het dragen van skatesokken is een makkelijke manier om het comfort tijdens het skaten te verhogen. Dit soort sokken zijn speciaal ontworpen voor skaten en bevatten extra vulling om blaren en algemene irritatie te voorkomen.

Inline skate- en rolschaatssokken zijn ook ontworpen om ademend te zijn en vocht te absorberen. Onthoud dat als je geen goede skatesokken draagt, de kans groter is dat zweet in de schoen blijft hangen, wat leidt tot vieze geurtjes. Aangezien skaten een sport is met hoge intensiteit, raden we je aan om je sokken regelmatig te wisselen.

Draag de juiste maat sokken

Het klinkt misschien voor de hand liggend, maar het kiezen van de juiste maat sokken kan grote invloed hebben op hoe comfortabel je skates aanvoelen. Het is belangrijk dat je sokken boven de cuff van je skate komen om schuren en wrijving tegen je been te voorkomen. Dit verklaart waarom veel skaters ervoor kiezen om sokken te dragen die tot de knie komen. Zorg er voor dat de sokken niet te groot zijn. Als dit het geval is, kunnen ze namelijk in je skates gaan slobberen.

Een andere manier om het comfort tijdens het skaten te maximaliseren is door een paar Inlegzolen voor in je skates aan te schaffen.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden