Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Stuntstep Handschoenen

  Filter
Maat
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 2

Waarom zou je handschoenen dragen tijdens het stuntsteppen?

Met het dragen van handschoenen bescherm je gemakkelijk je handen tijdens het stuntsteppen. Daarnaast houden stuntstephandschoenen je handen warm en zorgen ze voor een goede grip.

Bij actiesporten zoals stuntsteppen vallen zelfs de professionele rijders wel eens en instinctief worden dan de handen gebruikt om de val op te vangen. Het dragen van handschoenen helpt daarom om verwondingen en blessures te voorkomen aan je handen en vingers.

Bovendien zorgen stuntstephandschoenen ervoor dat je handen en vingers warm zijn als je buiten rijdt bij koud weer. Veel handschoenen hebben ook ventilatiegaten en zijn gemaakt van ademend materiaal, zodat ze ook prettig zijn om te dragen op warmere dagen. Stuntstephandschoenen zullen ook je grip op het stuur verbeteren.

Verschillende soorten stuntstephandschoenen

Handschoenen voor stuntsteppers zijn er in verschillende kleuren en stijlen. Het maakt ze daarom een leuke toevoeging aan je algehele look. Veel nieuwe ontwerpen zijn gewatteerd, wat bij klappen hard zal worden en bescherming zal bieden. Sommige handschoenen hebben "halve vingers", waarbij de toppen van je vingers vrij blijven.

Veel van de handschoenen in deze categorie kunnen ook gebruikt worden voor andere sporten zoals BMX.

Rijders kiezen er vaker voor om naast handschoenen ook een polsbrace te dragen voor extra ondersteuning en bescherming.

Als je op zoek bent naar meer bescherming voor tijdens het steppen, bekijk dan onze selectie Stuntstephelmen en Kniebeschermers.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden