×
Menu

IJshockeykleding

  Filter
Merken
Maat

IJshockeykleding voor wedstrijden en trainingen

IJshockey is een sport die snel, behendig en soms wat agressief is. Spelers krijgen een intensieve training tijdens het trainen of spelen, dus ijshockeykleding is ontworpen om te voorkomen dat ze zweten en oververhit raken. IJshockeyshirts worden als buitenlaag over de schoudervullingen gedragen en zijn normaal gesproken gemaakt van 100% polyester, omdat het een licht en ademend materiaal is. Het is gebruikelijk om hockeytrainingstruien in veel verschillende kleuren en stijlen te zien, maar ze vallen altijd ruim om ruimte te maken voor de dikke pads en voor een goede ventilatie.

Onder de bescherming dragen spelers graag ijshockeycompressieshorts en -tops. De materialen zijn normaal gesproken een combinatie van polyester en rekbaar spandex, waardoor ze zacht aanvoelen op de huid en, wat nog belangrijker is, irritatie en schuren verminderen.

Andere hockeyuitrusting die als ijshockeykleding wordt beschouwd, is bescherming. Dit omvat ijshockeyshorts, schoudervullingen en jockstraps. Bekijk hier de categorie - Hockey beschermingsmiddelen .

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden