×
Menu

Deck spacers voor stuntsteppen

  Filter
Merken

Goed te weten

Deck spacers houden het wiel op zijn plaats

Is het deck en wiel van je stuntstep niet compatibel? Staat je wiel nu niet meer in het midden? Geen probleem, deck spacers kunnen je hierbij helpen.

Deck spacers op een stuntstep overbrugt net dat extra beetje ruimte tussen je deck en wiel. Dit zorgt ervoor dat je wiel precies in het midden staat en dat er geen beweging in zit. Ook zorgt het ervoor dat de as en het wiel solide en stevig is. Sommige spacers zijn zo ontworpen dat ze ook de rem op zijn plaats houden op je deck.

Deck spacers kunnen specifiek voor een merk of model zijn. Daarom is het belangrijk om te checken of de nieuwe spacers geschikt zijn voor jou setup. Je kunt informatie vinden over de maat en compatibiliteit in de product beschrijving en specificaties van elk product.

Deck spacers worden geïnstalleerd door middel van de wielas en moeten geplaatst worden aan beide zijden van het wiel. De standaard maat voor een wielas is 8 mm, maar ook andere maten worden gebruikt. Daarom is het goed om de product beschrijving te checken.

Let op, de meeste deck spacers worden individueel verkocht en dus moet je er twee kopen om complete set te hebben.

Als je niet helemaal zeker bent welke deck spacers je nodig hebt, of als je gewoon vragen hierover hebt, bel ons dan gerust even op. Onze experts staan altijd klaar om je te assisteren tijdens het vervangen of upgraden van je spacers.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden