Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Kinder Snowboards & Snowboard Pakketten

  Filter
Merken
Lengte

Goed om te weten

Kinder snowboards voor jouw kind

Snowboarden is een hele populaire sport voor kinderen. Kinderen boeken gemakkelijk vooruitgang op junior snowboards, mits het snowboard de juiste lengte en breedte heeft. Sommige kinderen houden ervan om snel naar beneden te boarden, terwijl anderen gewoon van de vrijheid genieten tijdens het boarden op hun eigen tempo.

De essentiële uitrusting die nodig is voor het snowboarden voor kinderen is een kinder snowboard, snowboardschoenen en bindingen. Deze kunnen afzonderlijk van elkaar worden gekocht of als pakket. Het kiezen van onze snowboardpakketten voor kinderen is vaak de voordeligste manier om het te doen. Om je kind passend te kleden voor het snowboarden, ga je naar Snowboard- & Winterkleding.

Wanneer kan mijn kind leren snowboarden?

Ouders vragen vaak: op welke leeftijd kunnen mijn kinderen leren snowboarden? De kleinste snowboards zijn ontworpen voor kinderen van 3 jaar. Dit is meestal de leeftijd waarop ze voldoende motorische vaardigheden hebben ontwikkeld om de basis te leren. De meeste snowboardscholen voor kinderen hebben 3 jaar als jongste leerling.

Welke maat snowboard heeft mijn kind nodig?

De maat van het snowboard voor je kind moet vooral worden bepaald door hun lengte. De vuistregel is dat de planklengte tussen borst- en neushoogte van uw kind moet zitten. Dichter bij hun borst als ze beginners zijn en dichter bij hun neus als ze gevorderd zijn. Snowboards van 80 cm behoren tot de kleinste op de markt en zijn geschikt voor kinderen van 3 jaar (ongeveer 95 cm lang).

Bekijk onze Snowboard Maattabel voor meer informatie over de lengte en breedte van snowboards.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden