Black Friday Week
Bespaar tot 60%  -  Meer dan 1000 producten in de aanbieding!  -  Aanbiedingen weergeven
×
Menu

Merchandise BMX

Vorige
Volgende
Pagina 1 van 3

Neem de juiste BMX fiets tools om te blijven rollen, ongeacht wat er gebeurt!

Heb je ooit meegemaakt dat je naar het BMX park ging, maar het moest afblazen net nadat je arriveerde door een lekke band? In onze Freestyle BMX accessoires sectie, vind je al de BMX fiets tools die je nodig hebt - van BMX verwissel tools zoals BMX bandenlichters tot freewheel verwijderaars en nog veel meer.

Als je de juiste BMX fiets tools meeneemt om je Freestyle BMX te repareren, kun je de meest voorkomende reparaties op locatie uitvoeren en zolang in het park blijven als je wilt. Als je je rugzak gevuld hebt met apparatuur zoals de Powerslide Air Pump met ingebouwde manometer, een paar bandenlichters en een aantal reserveonderdelen, is er geen excuus meer om vroeg naar huis te gaan.

Freewheel Verwijderaar

Als je het freewheel wilt verwijderen, heb je een speciale tool nodig genaamd een Freewheel trekker of een Freewheel mover om grip te krijgen op de kern van het freewheel. Sommige van deze tools kunnen in een bankschroef worden gemonteerd omdat ze anders niet kunnen worden gedraaid met een moersleutel.

BMX bandenlichter: Je hebt nooit meer een andere bandwisselaar nodig

Het komt nooit gelegen om een lekke band te hebben en je wilt niet op straat of in het park staan je tijd te verspillen aan een niet te repareren band. Met een set bandenlichters, kun je binnen een paar minuten een band verwisselen en weer dat ene leuke gaat doen - Rijden.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden