×
Menu

Gespen voor inlines skates

  Filter
Merken

Wat is een inline skate gesp?

Inline skate gespen zorgen ervoor dat je skates goed strak zitten. Hoewel ze duurzaam zijn, zullen ze op den duur toch slijten en uiteindelijk vervangen moeten worden. Dit is zeker het geval wanneer je een skatestijl beoefent waarbij de skates vaak op de grond klappen, zoals aggressive skaten. Een vervangende inline skate gesp kopen is een makkelijke manier om je skates weer als nieuw te krijgen.

Ondanks dat het mogelijk is om zonder gespen te skaten, zijn ze toch belangrijk om enkelsteun te bieden. Wanneer je inline skate gespen koopt, is het wel goed om te onthouden dat vele modellen merkspecifiek zijn, dus check altijd even de productbeschrijving voordat je iets koopt.

Een nieuwe inline skate gesp installeren

Voordat je een nieuwe gesp installeert, moet je eerst de liner en je oude strap eraf halen. Hiervoor moet je eerst de ring van de gesp uitboren tot deze los gaat (je hebt misschien een metaaltang nodig als deze te sterk is). Wanneer je deze losgekregen hebt hoef je alleen nog maar de nieuwe gesp op de plek te schroeven. Wanneer het stevig aanvoelt, ben je klaar om te gaan!

Als het je veters zijn waarvan je denkt dat ze een upgrade kunnen gebruiken, ga dan naar onze Inline skate accessoires pagina waar je zowel veters als andere handige uitrusting voor je skates kunt vinden.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden