×
Menu

Gespen voor inlines skates

  Filter
Merken

Een skate gesp heeft veel te verduren

De gesp van je inline skate is een onderdeel dat na verloop van tijd versleten is. Vooral als je een agressiever skater bent krijgen je skeeler sluitingen veel te verduren.

In deze categorie vind je onze selectie inline skate sluitingen. De skate sluitingen hier zijn voornamelijk ontworpen voor inline skates maar kunnen ook gebruikt worden op sommige rolschaatsen.

De skate gesp is ontworpen om veel te verduren, maar desondanks willen ze nog wel eens stuk gaan. Als jou dit overkomen is kun je je skate snel en makkelijk repareren, in plaats van je complete skate weg te gooien.

Als je skate gesp breekt, koop snel een nieuwe!

Als de sluiting van je skeeler breekt moet je snel een nieuwe kopen. Zelfs als je denkt dat je skates goed vast zitten met alleen de veters, toch geeft dit niet de beste support voor je enkel.

Het is niet altijd nodig om een skate gesp van het zelfde merk te kopen als je skate zelf, omdat de montage redelijk universeel is. Maar je hebt natuurlijk de uitzondering op de regel, er zijn merken waar je niet zo maar alle sluitingen op kunt monteren. Als een gesp voor een specifiek merk of inline skate gemaakt is zal dit duidelijk staan in de product omschrijving.

Hier bij SkatePro hebben we een 365 dagen retourrecht beleid, wat betekent dat je elk product kunt terugsturen als het in dezelfde conditie en doos zit als waar je het in kreeg.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden