MENU
×

Langlaufschoenen - Skating

Langlauf Skischoenen voor de skate-stijl

Langlauf skischoenen voor skating verschillen van de klassieke langlauf schoenen met hun stijver ontwerp. De reden achter dit ontwerp is, een ander bewegingspatroon tijdens skating, waardoor het moeilijker voor je enkels maakt. Daardoor komen ze met een stijve enkel ondersteuning, gemaakt van carbon of kunststof. Daarnaast komen ze ook met stijvere zolen, waardoor het makkelijker wordt om veel energie te bereiken in je afzet.

Over het algemeen kun je zeggen dat langlauf skate-stijl boots erg stijf en stabiel zijn, helemaal vergeleken met de klassieke-stijl. Het is erg belangrijk dat je ook hier de juiste pasvorm vindt. We hebben verschillende modellen, die breder uitvallen, zodat voor elke voet een juiste boot bestaat. Ook voor de gebruikers met een bredere voet.

Voor zowel cross country als rolskiën

Er zijn verschillende modellen in onze collectie, die je zowel voor langlaufen als voor rolskiën kunt gebruiken. Dit zorgt dus dat je echt waar voor je geld krijgt en je niet nogmaals een boot hoeft aan te schaffen. Het is dus erg belangrijk dat je de juiste fit hebt, zodat je het hele jaar er plezier van kunt beleven.