Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Steppen met grote wielen

  Filter
Merken
Totale hoogte
Wieldiameter

Goed om te weten

Step met grote wielen voor volwassenen en tieners

Er zijn een aantal verschillende fabrikanten van de autoped of ook wel step voor volwassenen genoemd. We hebben een aantal van de beste modellen verzameld op deze pagina. Natuurlijk kunnen tieners en oudere kinderen ook de meeste modellen gebruiken.

Het ontwerp van de step voor volwassenen

Het ontwerp van een step voor volwassenen is zo dat deze meer comfort biedt. Naast het hebben van grote wielen, kan de step voor volwassenen meestal hoger verstelt worden dan gewone steppen en het deck is breder en langer. Je kunt het aanbevolen maximale gewicht van de gebruiker zien onder de specificaties voor elke step.

Voordelen van een step met grote wielen

Volwassenen gebruiken de autoped meestal voor vervoer. Voor vervoer is het een goed idee om voor een ​​step met grote wielen kiezen, omdat ze meer stabiliteit bieden en minder gevoelig zijn voor oneffenheden. Verder zijn grote wielen meestal sneller, wat betekent dat je minder energie nodig hebt om beweging te creëren. Voor volwassenen raden we altijd een step aan waar het wiel een diameter heeft van ten minste 150 mm.

Opvouwbare modellen

Het kan nuttig zijn om een opvouwbare autoped te kiezen, bijvoorbeeld als je hem in de trein, bus of naar werk mee wilt nemen. Het duurt een paar seconden om de step op te vouwen en eenmaal opgevouwen werkt de bar als een handig handvat om de step te dragen. Maar als de step altijd klaar moet staan voor gebruik, is het misschien interessanter om naar een model met een standaard te kijken.

Opvouwbare modellen kunnen een beetje 'bouncy' voelen en zijn minder robuust dan modellen uit één stuk. Maar dit is geen probleem als je gewoon onder het maximale gewicht blijft dat is aangegeven door de fabrikant.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden