MENU
×

Skibrillen

  Filter
Kleur
Merken
Gezicht maat
Lens weer-type
Vervangbare Lens
Past met Bril (OTG)
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 4

Hier vind je ons gehele assortiment in skibrillen en snowboard brillen, zodat u goed uitgerust bent voor de wintersport.

Goede skibrillen zijn een belangrijk onderdeel van je ski-uitrusting, vooral wanneer het weer erg koud is in het midden van de winter. Een skibril is verkrijgbaar in verschillende prijsniveaus. Voor de extra prijs bij de duurdere skibril krijg je vaak beter glas wat je ogen tegen fel zonlicht beschermt.

Vergeet niet dat zelfs als het weer bewolkt en grijs is, de reflectie van de zon in de sneeuw erg sterk zijn. De duurdere skibril beslaat niet zo gemakkelijk als de goedkopere skibrillen. Natuurlijk komt de duurzaamheid van de ski bril typisch overeen met de prijs.

Het glas van de skibril

Als het weer grijs en bewolkt is en misschien met zware sneeuwval, is het een goed idee om ​​lichter glas te hebben - misschien met een gele kleur. Aan de andere kant - als het weer licht en zonnig is, zal zwart, donkerblauw of grijd glas een optimale keuze zijn. Het is een goed idee om verschillende skibrillen met het juiste type glas mee te brengen.

Onder optimale omstandigheden, is het een oplossing twee paar skibrillen mee te hebben met verschillend glas of één ski bril met verwisselbaar glas. Sommige van onze skibrillen in ons assortiment zijn voorzien van een gratis extra glas, zodat je bent voorbereid op alle weersomstandigheden. Om te voorkomen dat je skibril beslagen raakt, zijn de meeste modellen opgebouwd uit meerdere lagen, en tegelijkertijd vervaardigd met een anti-fog materiaal.

De pasvorm van de skibril

De skibril moet strak, maar niet te strak, op je gezicht zitten. Alle skibrillen die je bij SkatePro vindt, hebben verstelbaar elastiek om de ski bril op zijn plaats te houden. Veel van de modellen hebben ook een breed panorama-uitzicht, dus je hebt een beter overzicht over het hele skigebied. We hebben ook speciale OTG-modellen die ruimte bieden voor je normale bril onder de skibril.