Back to school
Speciale deals en aanbiedingen  -  Aanbiedingen weergeven
×
Menu

Skibrillen

  Filter
Merken
Gezicht maat
Lens weertype
Vervangbare Lens
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 2

Goed te weten

Het Belang van het Dragen van een Skibril

Een skibril is een belangrijk deel van je outfit op de piste. Ze beschermen je ogen tegen de verschillende weersomstandigheden zoals zon, sneeuw, mist, wind en bieden ook UV-bescherming. Het warm houden van je gezicht in de koude condities is ook een fijn voordeel. De beste skibrillen komen met antimist lenzen, ademende eigenschappen en de mogelijkheid om van lens te wisselen naar de weersomstandigheden.

Welke Kleur Lens Moet ik Hebben?

Over het algemeen laten donker gekleurde lenzen minder licht door, hierom zijn deze goed tegen zonlicht. De lichter gekleurde lenzen laten meer licht door, dit is voordelig op donkere of bewolkte dagen. Naast kleur heeft elke lens ook een VLT (Visual Light Transmission) beoordeling. Hoe lager het VLT-% is, des te minder licht er doorgelaten wordt door het glas, deze is dus beter voor zonnige dagen. Met een hoger VLT-% wordt er meer licht doorgelaten, dit is perfect voor bewolkte of sneeuw dagen.

Sommige skibrillen komen met verwisselbare lenzen, op deze manier kun je dezelfde bril dragen en alleen de lens wisselen voor een betere match met het weer. Ski en snowboard brillen kunnen komen met een gratis extra lens.

Zijn ski- en Snowboardbrillen Hetzelfde?

Het korte antwoord op deze vraag is ja, of het nu een bril is van een ski of een snowboard merk, ze doen precies hetzelfde. Veel merken zijn neutraal als het gaat om deze disciplines, dus je kan je beslissing maken op factoren als stijl, kleur en kwaliteit.


Voor meer nuttige informatie over het kopen van skibrillen, kun je de Ultimate Ski and Snowboard Goggles Guide bezoeken.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden