×
Menu

Accessoires voor Waveboards

Een wereld vol van accessoires voor je waveboard

In deze categorie vind je alles wat je nodig hebt om je waveboard in topconditie te houden. Reserve onderdelen zoals afstandsringen, bouten en wiel casters en zelf grotere onderdelen zoals waveboard wieltjes en grip tape kun je hier vinden. We hebben zelfs pionnen om je carve techniek te kunnen trainen.

Hou je waveboard rollend

Ondanks dat waveboard wieltjes niet zo snel slijten als skateboard wielen moet je ze toch zo nu en dan vervangen. Een nieuw paar waveboard wieltjes geven je gewoon een comfortabelere rit. In onze selectie van wieltjes vind je de standaard reserve wieltjes maar ook flitsende wieltjes met LED-verlichting, die aanspringen als je rondrijdt. We hebben wieltjes van merken zoals Flexsurfing en Streetsurfing.

Draag je waveboard met stijl

Als je veel reist met je waveboard is een waveboard tas een geweldige accessoire om je waveboard te vervoeren. Een waveboard tas is speciaal gemaakt om je waveboard in op te bergen en heeft extra kenmerken zoals een band waardoor je je board kunt dragen en toch je handen vrij hebt.

Val op door je nieuwe Grip Tape

Moet je oude grip tape vervangen worden? of wil je je board gewoon een persoonlijk tintje geven? Wij hebben de mooiste en coolste grip tapes voor jouw waveboard, van geweldige geblokte ontwerpen tot graffiti we hebben het allemaal. Controleer wel even of de grip tape op jouw specifieke waveboard model past.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden