×
Menu

Speed Skate Onderhoud

  Filter
Kleur
Merken

Goed om te weten

Houd je skeelers in topconditie

Zoals elke inline speed skater weet, zijn er vaak kleine marges op de baan. Daarom is het belangrijk dat je er alles aan doet om een voorsprong op je tegenstanders te krijgen en deze te behouden. De eenvoudigste manier om dit te doen is door regelmatig onderhoud aan je skeelers te plegen. Hoewel het niet de leukste taak is, raden we het alle skaters aan, of je nu competitief racet of gewoon voor de lol je skeelers om de zoveel tijd aantrekt.

Je kan op verschillende manieren je speed skates onderhouden. Lagerreinigers maken het reinigen van je lagers erg makkelijk. Je vindt hier lagerolie en lagercleaners om je snelheid op de baan te verbeteren. Dit kan worden gebruikt nadat je de lagers hebt schoongemaakt, zodat je lagers weer soepel draaien.

Speed Skate Tools voor de perfecte setup

Inline speed skate gereedschap is eigenlijk onmisbaar voor elke speed skater. Als een schroef los zit of als je gewoon zeker wilt weten dat alles op je skeelers goed vast zit vlak voor een belangrijke race, dan is een skate tool precies wat je nodig hebt. Als alles goed vast zit, kan je namelijk met vertrouwen de baan op gaan. Skate tools zijn meestal multifunctioneel en hebben soms wel vijf verschillende opties, waaronder een lagerpers en schroevendraaiers.

Hoe goed je de skeelers ook onderhoudt, uiteindelijk komt er een moment dat onderdelen versleten raken. In de categorie Speed Skate Onderdelen vind je alle vervangende onderdelen die je maar nodig kan hebben voor je speed skates.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden