×
Menu

Soul Plates & Soul Frames

  Filter
Merken

Alles over Soul Plates, Soul Frames en Grindplates

Als aggressive skater weet je hoe belangrijk grinden en sliden is voor deze sport. In deze categorie vind je onze selectie soul plates, grindplates en soul frames. Of je nu op straat of in het skatepark bent: regelmatig grinden eist uiteindelijk zijn tol van je skates. Je zult je onderdelen na verloop van tijd daarom moeten vervangen.

Grindplates worden in de groef in het midden van de skate geplaatst. Hierdoor kun je "lock on" een rail en grinden via het midden van de boot. Soul frames zitten tussen de boot en het frame, met de soul plates, ook wel sliders genoemd, hieraan vast. Zo wordt het framegedeelte van de setup verbreedt, waardoor je zowel met de zijkant van de boot als met de hiel kunt grinden.

Hoewel het gebruik van grind plates en soul plates bijna exclusief is voor aggressive skaten, zijn er een aantal freeskate modellen waar je ook soul plates op kunt gebruiken. Verder zijn grind blocks een nieuwere toevoeging aan de markt. Deze kunnen op rolschaatsen bevestigd worden.

Wat je uiteindelijk nodig hebt voor je skates, is afhankelijk van wat passend is op je bestaande setup. Om er zeker van te zijn dat het past, kun je het beste een onderdeel kiezen van hetzelfde merk als je skates.

De frames zijn een ander belangrijk onderdeel dat invloed heeft op je grinds. Als je denkt dat het tijd is voor een nieuwe set, ga dan naar onze pagina Aggressive Skate Frames.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden