×
Menu

Hockey Bescherming

  Filter
Merken

Goed om te weten

IJshockey helmen & uitrusting

Hockey en ijshockey kunnen gevaarlijke sporten zijn als je niet de juiste bescherming draagt. Daarom raden we onze klanten altijd aan om een complete ijshockey uitrusting te dragen vanaf de eerste dag.

In deze afdeling vind je een brede selectie beschermende uitrusting voor ijshockey. We hebben ijshockey bescherming om zowel binnen als buiten te gebruiken, niet alleen voor ijshockey maar ook voor roller hockey. We hebben dit alles in kinder en volwassen maten.

Als je op zoek bent naar een hockey bescherming die je bovenlichaam beschermt tijdens direct contact, dan hebben we voor jou een paar van goede kwaliteit in ons assortiment. Dit wordt zeker aangeraden, als je voor een club speelt dan eisen ze waarschijnlijk van je dat je dit tijdens de training en de wedstrijd draagt.

Bescherm je belangrijkste delen

We hebben ook veel verschillende helmen die je belangrijkste deel van je lichaam beschermt. Maar als we het hebben over de belangrijkste delen, denk je waarschijnlijk ook aan een kruisbeschermer or Tok. Ook deze onderdelen hebben we in ons assortiment, zodat je zeker bent van de volgende hockey generatie.

Als we het dan toch hebben over de nieuwe generatie, we hebben ook complete sets bescherming voor je kinderen die van ijshockey of roller hockey houden. De set is inclusief elleboog-, scheen- en schouderbescherming en komt met handschoenen, broek en een handige tas om alles in te vervoeren. De set is beschikbaar in twee maten en is geschikt voor kinderen van 5 tot 10 jaar.

Als je goalie bent dan hebben we een complete uitrusting van CCM voor jou. Deze set is perfect voor ijshockey en roller hockey.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden