×
Menu

Inline / Street Hockey accessoires

Goed te weten

De beste hockey onderdelen op de markt

Street of roller hockey is een populaire teamsport die je kunt spelen op rolschaatsen of op inline skates. Het doel van het spel is redelijk simpel en lijkt zeer veel op zijn koudere broertje; ijshockey.

We hebben veel street hockey en roller hockey materiaal voor iedereen die van de sport geniet. In deze categorie vind je ook een aantal kruisbeschermers ook wel tok genoemd. Dit is een zeer belangrijk onderdeel van je veiligheidsuitrusting als je begint met het spelen van hockey.

We hebben ook assen en bouten voor de hockey hi-lo setup, waarbij twee wielen aan de achterzijde groter zijn dan de voorste twee wielen waardoor je makkelijker de scherpe bochten kunt maken als spelen.

Omdat roller hockey een intensieve sport is, kunnen er onaangename geurtjes uit je schoenen komen na verloop van tijd. In onze roller hockey categorie vind je een desinfecterende spray die je helpt om geurtjes en bacteriën te verwijderen. De levensduur van je skates wordt hiermee ook verlengt, wat je uiteindelijk weer geld bespaart.

Heb je een rem nodig?

Ondanks dat de "hockey brake" ontstaan is tijdens het roller en street hockey kiezen somige spelers er toch voor om een rem op hun skate te hebben. Vooral voor de nieuwe spelers die zich nog niet helemaal op hun gemak voelen met de "hockey brake" hebben zeker profijt van een remsysteem op hun skate.

Het remsysteem in deze categorie past niet op alle skates en kan alleen gebruikt worden met een maximale wieldiameter van 110 mm. Maar we hebben nog geen hockey spelers gezien die zulke grote wielen gebruiken.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden