×
Menu

Skate Ramps & Grind Rails

Is het tijd voor een skate ramp?

Skate ramps worden gebruikt door aggressive skaters om sprongen en tricks in de lucht uit te voeren. De meest voorkomende zijn launch ramps en kickers. Ze zijn gemakkelijk te vervoeren en bestaan uit een helling met een rechte of gebogen hoek. Aggressive skate grind rails zijn buizen of smalle platforms die door skaters worden gebruikt om grinds en slides uit te voeren.

Als je al een tijdje aan het skaten bent, kan je met een eigen skate ramp of een skate grind rail je leercurve versnellen. Ramps voor skates zijn vergelijkbaar met elke andere ramp die je zou gebruiken voor skateboarden, BMX'en of stuntsteppen, het enige verschil kan de opstelling zijn die je zou kiezen.

Normaal gesproken kies je bij het skaten op obstakels een lijn - verschillende ramps en skate rails achter elkaar te zetten om een parcours te bouwen waarop je oefent en je vaardigheden laat zien. Je kunt verschillende, verplaatsbare ramps kopen om trucs waarbij je airtime nodig hebt te oefenen. Dit bespaart je wat tijd met zoeken naar een geschikte plek of een geschikt park, waar je hoogstwaarschijnlijk niet de enige bent die de ramp wilt uitproberen.

Wil je jouw vaardigheden in het park testen met een nieuw paar skates? Bekijk dan onze selectie Aggressive Stunt Skates.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden