Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Surfskates

Wat Zijn Surfskates?

Surfskates, ook bekend als surf skateboards, zijn boards die je in staat stellen om te "surfen" op harde oppervlakken. Surfskates streven ernaar om je het beste surfgevoel te geven op de straat, waar zowel ervaren en beginnende surfers de surfbewegingen kunnen oefenen.

Hoe Werken Surfskates?

Surfskateboards zullen je een totaal andere rij-ervaring bieden vergeleken met traditionele skateboards en longboards. Surfskates hebben een speciale truck aan de voorkant van het board, die komt met een surfskate adapter. Deze truck vergroot het draaivermogen van de surfskate, hiermee heb je een grotere range of motion en dus strakke en meer vloeiende bochten.

Dankzij dit design van de truck, kun je met een surfskate "pumpen" om je voort te bewegen zonder je voet neer te zetten. Als je surfervaring hebt dan zul je merken dat het gevoel gelijk aanvoelt als surfen op het water, het gebruik van een surfskate kan dan ook goede oefening zijn voor surfen op water.

Kies de Juiste Surfskate Voor Jou

Het kiezen van de juiste surfskate hangt af van je lengte, gewicht en ervaring. Over het algemeen geld, hoe groter en zwaarder je bent, des te groter je surfskate zou moeten zijn. Als je net begint met jouw surfskate avontuur en je wat ervaring hebt met skateboarden of longboarden, dan zal een langer board je meer stabiliteit en controle bieden. Skaters met meer ervaring en surfers die oefenen voor op de golven zullen meer neigen naar een iets balans gevoeliger board.

Wil je meer weten over surfskaten? Bekijk dan onze Surfskating for beginners Guide.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden