Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Step Bescherming & Skate Bescherming 2-pack

  Filter
Kleur
Merken
Maat

Koop stepbescherming voor een algehele bescherming

Als je met de step op pad gaat, is het belangrijk om beschermende kleding te dragen. Na je hoofd, zijn knieën en ellebogen de volgende lichaamsdelen waar je bescherming voor nodig hebt. Als je van de step valt, is het niet onwaarschijnlijk dat je op je op knieën en/of ellebogen valt. Dus als je ze beschermt, verklein je het risico op blessures.

Koop een beschermingsset

De gemakkelijkste manier om jezelf te beschermen voordat je op pad gaat, is door een beschermingsset aan te schaffen. Je hebt niet alleen consistentie in kwaliteit en maatvoering, maar je hebt dit ook bij bescherming. Met goede beschermingssets heb je altijd waar voor je geld.

De beschermingssets worden geleverd als 2-pack met kniebeschermers en elleboogbeschermers. De stijlen kunnen variëren, waar veel sets elastische banden hebben om de maat aan te passen en harde impactshells voor maximale bescherming. Als je beschermingsuitrusting afzonderlijk wilt kopen, kijk dan eens naar Step Kniebeschermers en Step Elleboogbeschermers.

Als je meer informatie wilt over step bescherming, met name voor het rijden in het park, bekijk dan onze gids Scooter: The ultimate guide to park protection.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden