×
Menu

Stickers

  Filter
Merken

Toon je steun en pas je uitrusting aan met stuntstep stickers

Er zijn niet veel dingen waarmee je zo eenvoudig en effectief een persoonlijk statement kunt maken als met een goed uitgekozen ontwerp. Een van de beste manieren om een statement op je stuntstep, helm of beschermende uitrusting te maken is met stuntstep stickers. Je kunt zorgvuldig uitkiezen voor welke stickers je wilt gaan, of je kunt er volledig voor gaan en je gehele uitrusting voorzien van nieuwe stuntstep helm stickers, zodat niemand de originele kleur eronder nog kan zien.

En waarom pimp je je laptop ook niet gelijk met een prachtige stuntstep sticker zodat deze duidelijk opvalt?

In deze categorie vind je zowel stickers van SkatePro als verschillende andere stuntstep merken. Het maakt niet uit welk merk je liever hebt, grote kans dat we zowel de goederen als de stickers van dat merk te koop hebben.

Ongeveer eens per jaar ontwerpen onze ontwerpers nieuwe en unieke stickervellen die je in deze categorie kunt vinden. In dit gedeelte vind je ook de zeer populaire Figz step sticker collectie waarop een aantal van de populairste stuntstep rijders op staan afgebeeld. Deze stickers zijn bijzondere items en zijn slechts voor een bepaalde tijd beschikbaar.

Stuntstep stickers die gemaakt zijn om lang mee te gaan

Alle stickers en stickervellen in deze categorie zijn geprint op een glanzend gecoat vinyl. De stickers zijn weerbestendig en je kunt ze overal op plakken, binnen en buiten. Dus waar wacht je nog op?

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden