MENU
×

Stickers

  Filter
Merken
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 2

Pimp my ride - stuntstep stickers

Waarom pimp je je laptop ook niet gelijk met een prachtige stuntstep sticker zodat deze duidelijk opvalt?

Één van de beste manieren om een statement te maken met je stuntstep, helm of veiligheidsuitrusting is door stickers. Er zijn niet zo veel manieren om je persoonlijke statement te maken als met een goed gekozen sticker.

Dan heb je nog de rijder die zijn uitrusting met zo veel mogelijk stickers wil beplakken zodat je niet eens meer de originele kleur ziet.

In deze categorie vind je stickervellen van SkatePro en verschillende andere stuntstep merken. Ongeveer eens per jaar ontwerpen onze ontwerpers een nieuwe en unieke stickervellen die je in deze categorie kunt vinden. In dit gedeelte vind je ook de zeer populaire Figz step sticker collectie waarop een aantal van de populairste stuntstep rijders op staan afgebeeld. Deze stickers zijn bijzondere items en zijn slechts voor een bepaalde tijd beschikbaar.

Ondersteun jou merk met een stuntstep sticker

Het maakt niet uit welk merk je liever hebt, grote kans dat we zowel de goederen als de stickers van dat merk te koop. Als dit niet het geval is, geef dan onze klantenservice even een belletje, zodat ze je met dit noodgeval kunnen helpen.

Alle stickers en stickervellen in deze categorie is geprint op een glanzend gecoat vinyl. De stickers zijn weerbestendig en je kunt ze overal op plakken, binnen en buiten. Dus waar wacht je nog op?