×
Menu

Stuntstep Helmen

  Filter
Kleur
Merken
Maat
In maat verstelbaar
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 3

Goed om te weten

Botten genezen gewoonlijk wel, maar een beschadigde schedel of zelfs hersenen is iets heel serieus, en en om die reden moet je altijd een stuntstep helm dragen als je rijdt.

Een step helm is niet alleen bedoeld voor als je trucjes in de lucht doet in het skate park of als je over de rails grindt op straat. Een stuntstep helm is ook belangrijk om te dragen als je er gewoon op uit gaat om plezier te hebben of voor je woon-werkverkeer op je step.

Stuntstep helmen zijn niet alleen bedoeld voor amateurs en kinderen, veel van de beste rijders in de wereld dragen pro stuntstep helmen omdat ze weten dat een hersenschudding of iets ergers ze een tijd lang langs de kant zal zetten.

Er is geen twijfel mogelijk dat je geest meer op zijn gemak is wanneer je je veilig voelt. Met een stuntstep helm of pro step helm op je hoofd, krijg je de moed om alles uit jezelf te halen.

Dit betekent dat je je kunt concentreren op het trucje en niet op je angst als je nieuwe trucjes leert.

Dit is de reden waarom je een stuntstep helm moet kopen en geen fietshelm moet gebruiken

Ja, stuntstep helmen en fietshelmen hebben veel gemeen, maar dit zijn de meest belangrijke redenen waarom je een trick stuntstep helm moet kopen:

  • Stuntstep helmen kunnen meerdere klappen opvangen, conventionele fietshelmen moeten worden vervangen na één serieuze klap.
  • Stuntstep helmen zijn gemaakt in een vorm die ook de achterkant van je hoofd beschermt, conventionele helmen doen dit niet.
  • Alle stuntstep helmen die je kunt vinden in deze categorie hebben het EN 1078 Certificaat. Dit betekent dat de helmen zijn goedgekeurd voor zowel skaten, stunsteppen en fietsen.
SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden