×
Menu

Watersport Bescherming

Een beetje bescherming is altijd beter

Ook al oefen je je favoriete extreme sport uit op het water, vergis je niet, watersport kan zeer gevaarlijk zijn. Het daarom belangrijk dat je de juiste bescherming draagt, vooral als je geen extra onnodige verwondingen wilt hebben aan je hoofd of lichaam.

Een life jacket, wakeboard helm en wakeboard vest - wij hebben alle beschermende uitrusting die jij graag wilt hebben.

We hebben een brede voorraad beschermende uitrusting voor alle watersporten. Wat je niveau ook is, we hebben een betaalbare beschermende uitrusting van goede kwaliteit voor jou. Onze beschermende uitrusting kan gebruikt worden tijdens het windsurfen, paddle boarden, kitesurfen, SUP's, wakeboarden en het waterskiën. We hebben producten van de beste merken in onze online shop en onze winkel.

Gebruik een watersport/wakeboard helm

Het is erg belangrijk om een helm te dragen als je een watersport beoefent waarbij je voortgetrokken wordt, zoals wakeboarden of waterskiën. Maar ook als je dicht bij de kust of rotsen surft is het goed om een helm te dragen. Daarom hebben we al onze helmen in een subcategorie geplaatst.

Als je vragen hebt over het kiezen van de juiste beschermende uitrusting of als je wilt weten waar je de sport kunt beoefenen, geef ons dan gerust even een belletje en we lopen samen met jou door alle opties heen.

Reddingsvest of Drijfvest?

Alles over een drijfvest en reddingvesten zul je hier bij SkatePro vinden. Ook hebben ze allemaal een CE markering, wat verplicht is om te hebben bij deze producten, wat weer bepaald door de Europese Unie.

Alle producten die je kunt vinden in deze categorie zijn ook ISO goedgekeurd.

Wees je ervan bewust dat er 2 verschillende producten zijn in deze categorie, namelijk een reddingsvest en een drijfvest.

De grootte van de drijfkracht van de producten, bepaalt in welke categorie ze thuis horen. De drijfkracht is gemeten in Newton (N). 100N is 10KG drijfkracht. Onze vestsn zijn getest en verdeeld in de volgende categorieën:

50N - DRIJFSTEUN (ISO12402-5)

Dit type vest heeft geen ondersteunende band, dat je op je rug houdt, wanneer je buiten bewustzijn bent. De drijfvesten, die gelabeld zijn met 50N, worden vaak gebruikt voor wakeboarden, waterskiën en kite surfen.

100N - REDDINGSVESTEN (ISO12402-4)

De 100N producten zjin geschikt voor watersporten, zoals kayaking, waterski's en canoeing, dit kan gebruikt worden door kinderen en volwassenen.

Wanneer je vragen hebt over de vesten of twijfel je welke je moet nemen? Neem dan zeker even contact op met onze Customer Connection Team.

If you have any questions while choosing which protective gear to go for, or need advice on where to ride? Don't hesitate to contact us or give us a call and we’ll talk you through all the options.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden