Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Nekwarmer

  Filter
Kleur
Merken
Maat

Nekwarmers voor skiën en wintersport

We weten dat tegenwind extra koud en meedogenloos kan zijn als je onderweg bent op je ski's, snowboard en dergelijke. Dit is waarom je veel nek warmers kunt vinden, om je nek te voorzien van bescherming tegen kou en griep.

Nekwarmers kunnen erg handig zijn wanneer je op skivakantie of snowboard vakantie gaat, omdat ze je nek warm houden, terwijl de kou weg blijft. Ze nemen niet veel ruimte in beslag en wegen ook niet veel, waardoor nekwarmers gemakkelijk in te pakken zijn in je tas en mee te nemen op een skivakantie. Of je nou gaat snowboarden of skiën, een nek warmer is een must-have deel van je outfit.

Bestrijd de griep tijdens het winterseizoen met een nek warmer

Als de winter eraan komt, kan het een moeilijke taak zijn om warm en gezond te blijven, zonder het dragen van een soort van nekwarmer. Tenzij je binnenshuis verblijft natuurlijk. Winters kunnen hard zijn, vooral als de wind zwaar waait. In deze situaties is je nek vaak kwetsbaar vanwege de ijskoude wind en als je het niet beveiligd met een nekwarmer, wordt de de volgende dag misschien wel wakker met griep.

We hebben nekwarmers in merino wol, polyester en meer

Neckwarmers worden gemaakt in veel verschillende materialen, maar veel nekwarmers zijn gemaakt van polyester of merino wol, om het comfort te verhogen en je nek warm te houden, terwijl je nek beschermt wordt tegen de wind. Sommige nekwarmers kunnen op verschillende manieren gebruikt worden. Bijvoorbeeld als een hoofdband, sjaal of als gezichtbeschermer tijdens koud weer.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden