×
Menu

Skimboard onderdelen

Goed te weten

Krijg meer tractie, krijg je trucjes onder de knie

Wax of tractie pads zijn cruciaal als het aankomt op skimboarding, zeker als je je richt op die leuke trucjes waar je, zelfs gedurende de dag over droomt. Zelfs een pro kan geen pop-shuvit lanten landen als zijn voeten onder hem uitvliegen terwijl ze proberen er cool uit te zien.

Als het aankomt op skimboarding, wil je zeker geen glad of onstabiel sta gedeelte. Wax is iets wat je moet gebruiken, en als je zelfs nog meer grip wilt, wil je wellicht een soort skimboard tractie pad monteren. Zeker als je op wat golven wilt surfen, is dit een zeer goede investering.

Welke soort skimboard tractie pads moet ik nemen?

Tractie pads zijn over het algemeen redelijk gelijk, het is de setup die het meest verschilt. Enkele tractie pads hebben een smaller gedeelte dan anderen, en sommige zijn gemaakt van verschillende kleine stukjes, zodat je de mogelijkheid hebt om de setup aan te passen aan de manier die jij wilt. Het patroon kan verschillen, maar dit is hoofdzakelijk een geval van persoonlijke smaak omdat al onze skimboard tractie pads de klus prima klaren.

Moet ik nog steeds skimboard wax gebruik als ik tractie pads gebruik?

Ja, dat is een zeer goed idee. Tractie pads zijn geen vervanging voor skimboard wax, het is een aanvulling voor maximale grip. Soms als je volledig op een golf staat, kan je voet van het pad en op het board glijden. Met een niet gewaxed board zal je voet gewoon eraf glijden en zul je vallen. Dit is niet het geval met een fatsoenlijk gewaxed board.

Hoe zit het met een Skimboard tas?

Alhoewel een skimboard makkelijker te vervoeren is dan een volledig surfboard, is het erg handig om een skimboard tas te gebruiken als je je gaat verplaatsen. In deze categorie zul je tevens ons brede assortiment van verschillende skimboard tassen aantreffen.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden