×
Menu

Accessoires voor skeelers

Goed te weten

Vind de beste speed skate onderdelen

Skeeleren op inline skates is een sport waarbij deelnemers vaak veel geld en tijd besteden aan hun materiaal om dit in perfecte conditie te hebben. Dit is erg logisch. Als je een kleine verbetering aanbrengt, merk je dit gelijk aan de hogere snelheid en betere krachtoverbrenging tussen de skate en het asfalt.

In dit gedeelte vind je verschillende speed skate onderdelen, gereedschap en accessoires met dit doel in gedachte en voor het reguliere onderhoud van je speed skates.

Een zeer bruikbaar skeeler onderdeel is de enkel suport van Powerslide. Dit is een geweldig accessoire voor de nieuwe speed skaters die eerder altijd op fitness of hockey skates geskate hebben die veel meer enkel ondersteuning bieden dan de hoogwaardige skeelers bieden. Dit speed skate onderdeel is ook ideaal voor de skaters die iets meer controle en stabiliteit zoeken tijdens het rijden.

Advies: Monteer een rem!

Als je net begint met het skeeleren, adviseren we altijd om een rem op één van je skates te monteren, als deze niet standaard gemonteerd is. Daarom hebben we een aantal verschillende remsystemen. Als je wielen tussen de 84 - 110 mm zijn is het verstandig om het remsysteem van Road Hog te nemen. Als je de grootst mogelijke wielmaat gebruikt 125 mm dien je het remsysteem van Powerslide te nemen.

Je vind hier ook meer algemene onderdelen zoals bouten, assen, veters, gespen, draden en gereedschap. Neem snel een kijkje in onze selectie speed skate onderdelen, gereedschap en accessoires.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden