×
Menu

Accessoires voor skeelers

Goed om te weten

Vind hier de beste speed skate onderdelen

Bij skeeleren draait alles om de kleine marges. Het hebben van de juiste uitrusting kan het verschil maken tussen de eerste of tweede plaats in de wedstrijd. Speed skate accessoires zijn ontworpen om je prestaties naar een hoger niveau te brengen, en in deze categorie vind je een breed scala aan uitrusting voor je skeelers. Het omvat items zoals vervangende gespen, bevestigingsschroeven en veters.

Zorg voor comfort en vermijd blessures

Skeeleren kan intens zijn en je bent misschien gewend aan wat pijntjes na een dag racen. Gelukkig zijn er een paar producten die eventuele ongemakken helpen verlichten. Overweeg bijvoorbeeld om een paar skate footies of enkelbraces aan te schaffen. Deze worden onder je sokken gedragen en geven een goede ondersteuning aan je enkels, helpen blaren te voorkomen en zorgen voor een comfortabelere pasvorm. Hoewel ze zijn ontworpen voor speed skating, kunnen ze ook worden gebruikt voor andere soorten inline skates.

Evenzo zal het aanschaffen van compressiesokken je voeten en onderbeenspieren helpen herstellen na een skatesessie.

Als je op zoek bent naar meer manieren om je comfort tijdens het skaten te vergroten, overweeg dan om een paar Inlegzolen voor skeelers te kopen.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden