MENU
×

Rugzakken

  Filter
Kleur
Merken

Rugzak voor allround gebruik

Op deze pagina kun je een veelzijdige rugtas vinden van populaire skate merken, die je kunt gebruiken voor school, kortere ritten of gewoon als je buiten loopt. Met een rugzak voor dagelijks gebruik zul je genoeg ruimte hebben voor alle dingen die je nodig hebt tijdens de gehele dag en kun je meer gewicht bij je hebben ten opzichte van een schoudertas, aangezien het gewicht, als de rugzak goed is verpakt, in gelijke mate op beide schouders wordt gedragen, waardoor het meer comfortabel wordt om op je rug te hebben.

Rugtassen, klassiek, maar fashion

De eerste rugtassen zijn verschenen in het jaar 1910 in Amerika. De rugtas is bijna niet weg te denken uit ons dagelijks leven. Mede hierdoor is het ook een groot onderdeel geworden van de mode -industrie. Er komen steeds meer nieuwe rugtassen uit met verschillende doeleinden, natuurlijk hebben we dus ook een skate-rugtas, zodat je ook je skates/boards kunt vervoeren, tijdens je ritten.

Je handen lekker vrij en toch alles mee voor je lange rit. Het is comfortabel en geef je ook nog eens een geweldige uitstraling. Pas het aan naar je voorkeuren, hoog op de rug of toch erg 'cool' helemaal onderaan je rug. Je kan er alles gemakkelijk mee vervoeren, van je laptop tot je longboard.

Alle rugzakken in deze categorie hebben een hoge kwaliteit en zijn geschikt voor goed gebruik. Wij weten natuurlijk maar al te goed, dat ze goed bestand moeten zijn tegen veel impact. Wij hebben verschillende rugzakken van merken, zoals Douchebag, Burton, Globe, DC Shoes, Herschel Dakine en nog verschillende andere merken.