×
Menu

Stuntstep Elleboogbeschermers

  Filter
Merken
Maat

Elleboogbeschermers voor elke stuntstepper

Bescherm je ellebogen met een set elleboogbeschermers voor stuntsteppers. Of je nu naar voren, naar achteren of op je zij valt, vaak val je op je ellebogen, wat kan resulteren in vervelende kneuzingen en schaafwonden. Elleboogbeschermers bevatten zacht schuim wat helpt bij het opvangen van de klappen bij eventuele valpartijen. In deze categorie zie je een verscheidenheid aan elleboogbescherming die geschikt zijn voor street en/of park.

Veel beschermers zijn anatomisch gevormd, zodat ze je een comfortabele pasvorm bieden en de beschermers je tijdens het steppen niet in de weg zitten. Verder zijn er verschillende maten om uit te kiezen. De one-size pads worden geleverd met klittenband, zodat je ook deze naar je eigen maat kan aanpassen.

Een keuze die je zult moeten maken is voor welke padding je wilt gaan. De vulling kan zacht of hard zijn. Zachte vulling is lichter en kan onder de kleding worden gedragen, terwijl harde vullingen een harde, plastic cap hebben die grotere klappen en ook schuren kan absorberen.

Als je zowel voor je knieën als voor je ellebogen bescherming zoekt, kijk dan eens naar onze Step Bescherming & Skate Bescherming 2-packs.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden