Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Snowboards

  Filter
Merken
Lengte
Geslacht
Skills
Rijstijl
Breedte
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 2

Goed om te weten

Redenen om een snowboard te kopen

Het kopen van een snowboard kan een goede investering zijn als je van plan bent regelmatig naar de sneeuw te gaan. Het geeft je de optie om het snowboard te kiezen welke je graag wil hebben. Het vinden van een board met de juiste lengte, breedte en dat past bij je rijstijl kan het verschil maken voor je snowboardervaring. Daarnaast krijg je de kans om de afbeelding en het design op het snowboard kiezen, wat niet mogelijk is bij het huren.

Welk snowboard past bij mij?

Er zijn 4 snowboard categorieën om uit te kiezen. Elke categorie focust zich op een andere stijl van snowboarden. Er zijn ook snowboards voor kinderen welke de juiste maat voor hen hebben.

All Mountain Snowboards

Ze zijn geweldig voor verschillende sneeuwcondities en terreinen. Ze geven je volledige controle en grip tijdens het carven op de piste en je kan er ook gewoon mee naast de piste boarden. Het is een goede keuze voor beginners en allrounders.

Freeride snowboards

Dit board voelt zich volledig thuis in de diepe poedersneeuw, maar kan ook de omstandigheden aan van wat stevigere sneeuwcondities. Normaal gesproken zijn deze boards directional voor het beste drijfvermogen. Powder snowboards zijn ook te vinden in deze categorie, omdat ze veel vergelijkbare kenmerken hebben.

Splitboards

Splitboard snowboards zijn gemaakt om in het achterland te gaan snowboarden, ver weg van de skiliften. Deze snowboards kan je in tweeën splitsen en fungeren als twee ski's om bergopwaarts te klimmen en je kan ze weer aan elkaar zetten om bergafwaarts te rijden. Speciale bindingen zijn hiervoor vereist en mogen alleen worden gebruikt door ervaren rijders.

Freestyle snowboards

Ook bekend als park snowboards, ze zijn gemaakt om plezier te hebben in het snowpark of om te jibben aan de kant van de piste. Ze zijn vergelijkbaar met all mountain snowboards, omdat je ook met freestyle snowboards verschillende kanten op kan. Ze hebben normaal gesproken twin shape en zijn kort voor een speelser gevoel.

Bekijk onze gids Snowboards kopen voor meer hulp bij het kiezen van een snowboard.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden