×
Menu

Snowboards & Snowboarding Gear

  Filter
Merken
Lengte
Geslacht
Skills
Rijstijl
Breedte
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 2

Goed te weten

Verschillende soorten snowboards

Snowboarden, en ook de snowboard uitrusting in het algemeen, is door een enorme evolutie gegaan sinds de eerste snowboards om mee af te dalen opdoken. Snowboard bindingen, flex, vorm, duurzaamheid en ontwerp zijn sleutelwoorden waar alle grote snowboard merken mee werken. In de afgelopen jaren zijn er veel rocker en camber snowboards designs ontwikkeld, wat resulteert in meer stabiele en vergeeflijke snowboards. Maar wat is het beste snowboard dat te koop is?

Twintip snowboard

Een twintip snowboard is zeer geschikt voor het park en voor tricks, maar is ook het type snowboard voor speelse ritjes op de piste. Het uiteinde van de voorkant en het uiteinde van de achterkant zijn 100% gelijk en de bindingen zijn gecentreerd, je kunt dus net zo makkelijk voor als achteruit rijden of je tricks landen.

All mountain snowboard

Een all mountain snowboard is - zoals de naam al aangeeft - geschikt voor alle disciplines op de berg. De vorm lijkt veel op die van de twintip snowboards, maar de bindingen, flex en balanspunt zijn een beetje teruggeplaatst op het snowboard. Dit type snowboard is een erg goede aankoop voor de meeste mensen omdat het kan worden gebruikt zowel op de piste, in het park en buiten de piste.

Powder snowboard

Dit type snowboard is gemaakt voor de diepe en zachte poedersneeuw buiten de piste. De vorm van een freeride of backcountry snowboard lijkt veel op die van een surfplank. Het board is redelijk breed waardoor het eenvoudiger is om op het oppervlak van de diepe sneeuw te blijven.

Breed aanbod van snowboards en snowboard uitrusting

Wij bieden een brede selectie snowboards en snowboarduitrusting van de beste snowboard merken. In ons assortiment vindt je zowel downhill snowboards, snowboards voor het park, piste en buiten de piste.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden