MENU
×

Snowboards - Creëer je eigen pakket

  Filter
Merken
Lengte
Breedte
Snowboard Flex
Skills
Rijstijl

Snowboarden is door een enorme evolutie gegaan sinds de eerste afdaling. Snowboard bindingen, flex, vorm, duurzaamheid en ontwerp zijn sleutelwoorden waar alle grote snowboard merken mee werken. In de afgelopen jaren hebben vele snowboards rocker en camber ontwerpen ontwikkeld, wat resulteert in meer stabiele en toegeeflijke snowboards. Bij SkatePro vind je verschillende snowboard categorieën. Je kunt meer lezen over de categorieën hier beneden.

Twintip snowboard

Een twintip snowboard is zeer geschikt voor park rijden en voor het doen van stunts, maar het is ook een leuk soort snowboard om mee te spelen op de piste. Het uiteinde van de voorkant en het uiteinde van de achterkant zijn 100% gelijk en de bindingen zijn gecentreerd, dus het is even gemakkelijk om vooruit te rijden als achteruit en je land even gemakkelijk met het stunten.

All mountain snowboard

Een all mountain snowboard is - zoals de naam al aangeeft - goed geschikt voor gebruik rondom de berg. Het lijkt veel op twintip snowboards qua vorm, maar de bindingen, flex en balans punt zijn een beetje terug geplaatst op het snowboard. Dit type snowboard is een erg goede aankoop voor de meeste mensen omdat het kan worden toegepast zowel op de piste, in het park en offpiste.

Backcountry snowboard

Dit soort snowboard is gebouwd voor een diepe en zachte poedersneeuw op de off-piste. De vorm van een backcountry snowboarden lijkt veel op die van een surfplank en de grote vorm van het board maakt het makkelijker om op het oppervlakte van diepe sneeuw te verblijven.

Snowboardmerken

Wij bieden een brede selectie van de beste snowboard merken, die een ruime keus hebben in verschillende soorten snowboards. In ons assortiment vindt je zowel downhill snowboards, snowboards voor park rijden, piste en offpiste.