×
Menu

Snowboard accessoires

Vorige
Volgende
Pagina 1 van 3

Snowboard accessoires

Sinds snowboarding een actie sport is, krijgt je snowboard af en toe wel wat te voortduren. Om de levensduur toch een beetje te vergroten, kun je wellicht kijken naar de producten in deze categorie. Je zult hier verschillende types vinden, die de levensduur van je snowboard vergroten.

Wanneer je een snowboard hebt van een hoge kwaliteit, is het erg belangrijk om deze goed te onderhouden en hierin ook te investeren.

Hoe je je snowboard onderhoudt, ligt ook een beetje aan wat voor rijder je precies bent. Je moet allereerst kijken naar een wax, die past bij jouw rijstijl. Hetzelfde geld voor de hoek van de zijden van je snowboard. Wanneer je echt van de korte bochten bent, kun je wellicht het beste gaan voor een 90 graden en anders adviseren wij om te gaan voor een 87-88.

Een nieuwe snowboard

Nieuwe snowboards zijn vaak ontworpen met zijden van 90 graden en dit rondom het hele board. Deze zijden zijn natuurlijk erg scherp en dus kan het wellicht verstandig zijn om dit een beetje te verminderen. Wanneer je dit toch aan het doen bent, is het wellicht ook verstandig om je board alvast te waxen, aangezien dit toch goed voor het snowboard is.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden