Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Skate Bescherming

Skate bescherming: Beter veilig dan dat het te laat is

Er is niks erger dan eerder dan gepland terug naar huis te gaan, omdat je onder de blauwe plekken en schaafwonden zit. Het maakt niet uit of je nu een agressieve skater bent of gewoon graag cruised, je wilt altijd de passende skate bescherming of skeeler bescherming dragen.

In deze sectie vind je zowel skatehelmen als polsbeschermers, knie- en elleboogbeschermers en nog veel meer beschermingsmiddelen. Dit betekent dat je hier je veiligheidsuitrusting voor het skateboarden, rolschaatsen en hockey vindt in zowel kinder- als volwassen maten.

Zestig procent van alle skate gerelateerde ongevallen betreft kinderen jonger dan 15 jaar. Daarom is het vooral zeer belangrijk dat kinderen hun beschermende uitrusting dragen tijdens het skaten, rijden, de roller derby of tijdens het rol- of ijshockey.

Als je je veiligheidsuitrusting hier bij SkatePro koopt kun je er zeker van zijn dat de uitrusting voldoet aan alle Europese en Amerikaanse veiligheidsnormen.

Skeeler bescherming zorgt ervoor dat je het volgende niveau bereikt

Skate bescherming geeft je de mogelijkheid om uit je comfortzone te stappen zonder dat je kans hebt op serieuze blessures. En dit zal vaak gebeuren als je, bijvoorbeeld, probeert om een nieuw trucje onder de knie te krijgen of gewoon wat sneller wilt gaan.
Het dragen van skeeler bescherming geeft je geruststelling en een groot vertrouwen die nog meer de kans zal vergroten om succesvol in de sport te zijn.

Naast het dragen van skate bescherming, moet je ook eerst het risico inschatten en het is tevens een goed idee om een warming up te doen.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden