MENU
×

Diverse

Skate & Step posters van Urbanartt

In deze categorie vind je verschillende merchandise voor de echte step fans. Zoals je waarschijnlijk al gezien hebt zijn er een aantal step posters in deze sectie maar ook een aantal noodzakelijke merchandise, zoals een eenvoudige handdoek met merknaam om je weet van je hoofd af te vegen, een waterflesje om je vloeistof niveau weer op pijl te brengen.

Een Skate poster is de perfecte manier om je persoonlijke "touch" te geven aan een kamer en iedereen die binnenkomt te laten zien waar je interesse ligt. Als je een BMX fan bent, is misschien de poster van HARO met de riders MAtt Mckeen en Mike Grey iets voor jou. Deze categorie is nog niet helemaal af en het is waarschijnlijk een van de categorieën die we in de toekomst uit willen breiden.

Veranderende categorie met verschillende materialen

De producten in deze categorie hebben normaal gesproken een korte levensduur. Merchandise zoals skate en step posters worden snel verkocht er zijn maar een beperkt aantal beschikbaar. Dus zie je een poster die je hebben wilt, wacht dan niet te lang met bestellen, voor je het weet zijn ze uitverkocht.