×
Menu

Stuntstep accessoires

  Filter
Merken

Wat zijn essentiële accessoires voor stuntstep riders?

Stuntstep accessoires zijn onmisbaar voor elke freestyle rider die zijn dag in het skatepark of op straat doorbrengt. Een waterfles is altijd een must-have. Veel professionals onderstrepen het belang van water drinken tijdens je lange sessies.

Een heuptas of fanny pack is de ideale oplossing voor iedereen die zijn sleutels, portemonnee of telefoon mee wil nemen. Veel merken bieden heuptasjes aan om je spullen mee te nemen tijdens je sessies, zonder dat je beperkt wordt in je bewegingsvrijheid of prestaties.

Zijn stuntstep accessoires nodig?

Als je graag je setup en rijervaring persoonlijker wilt maken, zijn sleutelhangers en stickers van bekende merken een goede keuze. Je zult je op straat uniek voelen en je favoriete groep riders kunnen supporten. PopGrips kunnen een coole toevoeging aan je smartphone zijn waarmee je je favoriete rider overal kunt laten zien.

Vergeet nooit dat beschermende uitrusting de veiligste accessoires zijn die je kunt toevoegen aan je collectie. Bekijk onze collectie met Stuntstep bescherming.

Met deze banners zul je ieders aandacht trekken

In deze categorie vind je stuntstep banners van een aantal van de grootste stuntstepmerken. Deze banners variëren in maat, maar zijn allemaal van zo'n groot formaat dat je er zeker de aandacht mee trekt. Veel van de spandoeken hebben bevestigingsgaten, dus als er een vlaggenmast in de buurt is, kun je de banner daar ook in ophangen zodat iedereen het kan zien. Stuntstep banners zijn gemakkelijk te vervoeren, zodat je ze zonder moeite naar al je favoriete skateplekken kunt meenemen.

Banners zijn effectief om aandacht te trekken op elk evenement dat je organiseert, of het nu groot of klein is. Het hebben van stunstep- of skate banners geeft sfeer op je evenement of in het skatepark.

Kies een banner van je favoriete merk om hen te steunen en hun naam te verspreiden. Als je op zoek bent naar wat kleiner merchandise van je favoriete stuntstepmerken, ga dan naar onze pagina's met Stickers.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden