MENU
×

Skeelers

  Filter
Merken
Schoenmaat
Wieldiameter
Wielbasis
Deck hoogte

Als je wilt skaten voor training, inline skaten leuk vindt, of als je een ervaren speed skater bent, dan zijn de skeelers de geschikte skates voor jou.

Kies de juiste skeelers

Er is een breed scala aan skeelers. Als je skates nodig hebt die snel rollen, maar niet per se skates die kunnen worden gebruikt voor het speed skaten, kun je skates kiezen met enkelondersteuning en kleinere wielen dan de wielen voor skeelers. Skeelers die gebruikt worden voor het speed skaten, hebben zeer grote wielen om de snelheid te optimaliseren. Het frame en de wielen zijn aanzienlijk langer uitgerekt dan de schoen. De schoenen hebben een nauwere pasvorm en niet veel vulling. Verder hebben de schoenen weinig enkel ondersteuning om ze flexibeler te maken. Dit type is gemakkelijk te herkennen, want het lijkt meer op een gewone schoen dan een laars.

Wielen voor skeelers zijn gemaakt voor hoge snelheid wat ze heel speciaal maakt. Naast het feit dat de wielen erg groot zijn, zijn ze ook hard met een smal profiel om contact met de weg te minimaliseren. Dit maakt de skate erg snel. Als je meer informatie wilt over de wielen, kun je de handleiding lezen over het kopen van wielen voor inline skates .

Wat is inline speed skating?

Speed skating kan gedaan worden op zowel ijsschaatsen als rolschaatsen/inline skates. Als de sport wordt uitgeoefend op ijsschaatsen, heet het speed skating. Op rolschaatsen / inline skates, heet het speed skating of inline racing. Inline-skaten kan plaatsvinden zowel binnen als buiten. Outdoor inline-skaten is een race wedstrijd. Echter, kun je skeelers ook gewoon gebruiken als je snelheid wilt maken, en jezelf wilt uitdagen.

Naast skeelers kun je ook losse onderdelen vinden zoals: schoenen, wielen, lagers en frames. Alles samen verbetert de snelheid. We verkopen alleen populaire merken, zoals K2, Rollerblade, Powerslide en Fila.