×
Menu

Beschermingsuitrusting voor kinderen

  Filter
Kleur
Merken
Maat

Kinderen moeten altijd skatebescherming dragen

Als je een kind hebt dat plotseling helemaal weg is van skateboarden of inline skaten, is het volkomen begrijpelijk dat je wat nerveus bent voor wat er kan gebeuren. Maar het is ook een geweldig gevoel om je kind een nieuwe sport te zien omarmen, en nieuwe, spannende dingen te proberen.

Vooral wanneer een kind aan een nieuwe sport begint is het belangrijk dat een complete skatebescherming voor kinderen gebruikt wordt. Wordt dit niet gedaan, dan is de kans groot dat je kind een slechte ervaring meemaakt waardoor hij misschien bang wordt en stopt met de sport na een relatief korte tijd.

Skateboarden en inline skaten zijn sporten die gepaard gaan met vallen en opstaan, voordat je er goed in bent. Het is daarom belangrijk dat je kind voldoende bescherming draagt tijdens dit "trial and error'' proces.

Skate bescherming voor je kind is belangrijk

Het is belangrijk dat kinderen hun beschermingsuitrusting in orde hebben als ze op skates, skateboard of step staan. Vooral de helm mag nooit ontbreken, maar wij van SkatePro raden ook aan om knie-, elleboog- en polsbeschermers te dragen. Niet alleen omdat dit beschermt tegen schaafwonden, maar ook tegen gecompliceerde botbreuken. In deze categorie vind je onze kinder skatebescherming.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden