Sinterklaas
Bestellen t/m 1 dec.  -  Lees meer
×
Menu

Kick wax

  Filter
Merken
Temperatuur
Fluor-inhoud

Verschillende soorten Kick Wax

Onze kick wax selectie bevat kick wax geschikt voor verschillende temperaturen en sneeuwcondities. Kick wax zorgt voor een goede grip op de sneeuw door zijn plakkerig en zacht materiaal. Naast het geven van een betere grip, zorgt de wax ook voor een betere kick.

Om de best mogelijke grip te krijgen, wordt kick wax gemaakt voor verschillende temperaturen, omdat de textuur van de sneeuw met de temperatuur veranderd. Als voorbeeld, als de temperatuur stijgt zal de sneeuw nat worden, waardoor je een zachtere en meer plakkerige wax nodig hebt. Als je de verkeerde kick wax gebruikt, in verband met de temperatuur, zal je geen goede grip krijgen. Op al onze kick wax producten wordt aangegeven voor welke temperatuur de wax het meest geschikt is.

SkiGo wax is altijd een goede keuze

Zoals je waarschijnlijk gezien hebt, hebben we veel verschillende wax soorten van het merk SkiGo. Wij geloven dat SkiGo een aantal van de beste kick-waxen van de wereld produceert en daarom hebben wij gekozen om het vertrouwen in SkiGo te geven en hier hebben we nog geen moment spijt van gehad.

Kijk bijvoorbeeld naar de 'Skigo XC Kickwax Tour Pack', een geweldige 3-pack met verschillende soorten wax erin, die je met verschillende temperaturen kunt gebruiken.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden