Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Accessoires voor Inline skates

  Filter
Merken

Welke accessoires heb ik nodig bij het inline skaten?

Inline skate accessoires zijn essentieel voor elke gevorderde én beginnende skater die op zoek is naar meer comfort en betere prestaties. Inline skate-uitrusting zoals liners, footies, trainingskegels en veters kunnen je skate-ervaring aangenamer maken, je balans helpen verbeteren of juist nieuwe trucs onder de knie te krijgen.

Inline skate liners

De inline skate liner is het deel van je inline skate dat het meeste invloed heeft op hoe comfortabel je rit is.

Deze binnenschoenen zouden je de juiste pasvorm en ondersteuning moeten geven. Als je skate liner versleten is, kan je deze altijd vervangen door een nieuwe. Dit geeft je bijna het gevoel alsof je gloednieuwe skates hebt aangeschaft. Inline skate liners zijn uitneembaar en wasbaar, waardoor ze makkelijk schoon en geurtjesvrij te houden zijn. Binnenschoenen zijn zo ontworpen dat ze extra ondersteuning bieden en ademend zijn. Sommigen kunnen zelfs door warmte worden gevormd voor een optimale pasvorm.

Inline skate footies

Footies voor inliners bieden je extra ondersteuning en verbeteren de pasvorm van elke skateschoen.

Deze footies zijn speciaal ontworpen voor tijdens het skaten en zijn gemaakt van duurzaam neopreen materiaal. Het zorgt voor een extra laagje bescherming tegen pijnlijke enkels en blaren en het verhoogt het comfort.

Veters en Trainingskegels

Inline skate veters komen altijd wel van pas. Dit type veters is meestal gemaakt van zeer resistente stoffen om de oorspronkelijke vorm lang te kunnen behouden. Je kunt er een persoonlijk tintje mee aan je inline skates geven, want ze zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren.

Trainingskegels voor inline skaten zijn de kers op de taart voor skaters die hun slalom- en stopvaardigheid willen verbeteren. Ze bieden ook talloze uren plezier tijdens het oefenen in kleine ruimtes.

Vergeet niet de juiste bescherming aan te trekken, voordat je weg skatet. Bekijk daarvoor onze selectie Skate Bescherming.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden