Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Longboard - Onderdelen

Uit welke onderdelen bestaat een longboard?

Of je nu een versleten onderdeel wilt vervangen of je gewoon een upgrade zoekt, uiteindelijk zullen alle longboards een upgrade nodig hebben. Longboardonderdelen zorgen ervoor dat je makkelijk en snel een onderdeel kunt vervangen in je setup zonder veel aanpassingen. Het is ook handig om een paar extra bouten en moeren bij je te hebben tijdens het rijden, voor het geval dat je spoedreparaties uit moet voeren.

Longboardaccessoires en -onderdelen zijn ideaal voor de beste longboard ervaring. Longboard griptapes slijten na een bepaalde tijd, na het kopen van een nieuwe griptape zal je meer controle hebben tijdens het rijden. Als je downhill rijdt dan is het ook een goed idee om een paar longboardhandschoenen aan te schaffen. Deze komen met pucks op de palm van de hand, om ze te beschermen wanneer je bochten neemt op hoge snelheden.

Koop de juiste longboard hardware voor jouw wielen

Een van de meest belangrijke onderdelen van jouw setup zijn de wielen. Het hebben van goede longboard lagers is belangrijk. Ze houden je wielen namelijk niet alleen op de plek, maar geven je ook een fijnere en mogelijk zelfs snellere rijervaring.

Als je last hebt van wheel bite, dan zou het aanschaffen van wat longboard risers een optie kunnen zijn. Deze worden tussen de longboard trucks en het deck in geplaatst voor meer ruimte tussen het wiel en het deck, hierdoor kun je strakkere bochten maken.

Als je je longboard moet repareren, bekijk dan onze selectie Longboard gereedschap.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden