×
Menu

Lagers voor cruiser boards

  Filter
Merken
Lagerprecisie
Lager type

Goed om te weten

Lagers voor je Penny board & Cruiser board

Lagers zijn belangrijke onderdelen om je een vlotte en comfortabele rit te bezorgen op je cruiser board of Penny board. Elk wiel bevat twee lagers. Als je je Penny board of Cruiser board lagers goed bekijkt zie je dat er op de zijkant een ABEC nummer staat. Dit is een internationale maat bepaling voor lagers. ABEC 1 tot ABEC 9. Hoe hoger het nummer hoe beter het lager.

Geef geen bergen geld uit!

In tegenstelling tot Downhill en Freeride hoef je geen bergen geld uit te geven aan Penny board lagers of Cruiser board lagers. Natuurlijk zijn de lagers belangrijk, maar zolang je niet van plan bent om super snel te gaan, kun je je geld beter investeren in betere wielen of trucks.

Dit betekent echter niet dat je Penny board en Cruiser board lagers niet in top conditie hoeven te zijn. Hou je lagers vrij van stof, water en zand.

Verleng de levensduur van je lagers

Na verloop van tijd zullen je Penny board lagers en Cruiser board lagers vies worden. In plaats van ze gelijk te vervangen kun je ze proberen schoon te maken. Je kunt Bones Bearing Cleaner gebruiken, een simpele en gemakkelijke manier om je lagers schoon te maken zonder vieze handen te krijgen.

Als je niet bang voor een paar vieze handen bent en je wilt wel wat tijd investeren in een paar schone lagers, kun je je lagers ook op de normale manier schoonmaken. Voor een beschrijving over hoe je je lagers moet onderhouden vind je hier.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden