MENU
×

Assen voor steppen

  Filter
Merken
As-lengte
As diameter

Stuntstep assen komen in verschillende variaties.

Hier kun je een vervangende stuntstep as vinden, als je originele wielbouten aan vervanging toe zijn.

De as monteert het wiel aan de step, op een duurzame manier wat de snelheid optimaal houdt.

De meest erkende materialen zijn staal en aluminium. Staal is sterker en aluminium is lichter, dus welke stuntstep assen het best voor jou geschikt zijn, hangt af van je eigen voorkeur en rijstijl.

Stuntstep wiel assen zijn ook voorzien van een bout en hubkit of met een geïntegreerd schroefdraad. De aslengte en asdiameter verschillen ook, en sommige maten zijn geschikt voor bepaalde merken, zoals bijvoorbeeld Ethic en District voorvorken compatibel zijn met 85mm. De standaard maat voor de as diameter is 8mm, maar ze komen ook in 6 mm en 10 mm voor.

Er is een as voor het achterwiel en een as voor het voorwiel. Bij het kopen van een as voor het achterwiel is het belangrijk dat de as diameter en lengte past bij het deck, en bij het kopen van een as voor het voorwiel is het belangrijk dat het bij de voorvork past.

Stunt pegs kunnen op de assen worden gemonteerd

De meeste stunt pegs kunnen aangepast worden om op bijna elk deck te passen, met behulp van spacers en een langere as

De as maat hangt af van hoeveel pegs je op elke as wilt installeren en welk type deck en voorvork je gebruikt.

Het is een goed idee om je oude stutnstep as te meten, voordat je een nieuwe as koopt, om ervoor te zorgen dat je de juiste lengte aanschaft. Lees meer over de lengte van de wiel assen en welke modellen passen bij welk deck, op de product pagina's. Als je nog vragen heeft over je stuntstep setup, neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie en technische details over stuntstep assen, klik hier.