×
Menu

SUP Boards

Goed te weten

De populariteit van een SUP board zit in de lift

SUP is de afkorting voor "stand up paddle boarding" en is een van de snelst groeiende watersporten op het moment, en de discipline kan veel sneller onder de knie worden gekregen dan andere watersporten zoals kitesurfen of windsurfen.

In de basis is het een combinatie van kayakken en surfen. Je staat op een surfboard en gebruikt een peddel om jezelf vooruit te peddelen. SUP boards zijn langer, breder en drijven veel beter dan traditionele surfboards, waardoor je er eenvoudiger op kunt balanceren.

Het uitkiezen van je SUP

Nu moet je nog kiezen welk type stand up paddle board bij jou eisen past. SUP's worden geleverd in verschillende vormen en maten. De verschillende soorten zijn gemaakt voor diverse omstandigheden. We hebben de volgende soorten SUP's:

  • Touring SUP'S
  • All around SUP'S
  • Surf SUP's
  • Race SUP's

In deze categorie vind je alles wat je nodig hebt om te kunnen SUP (Stand Up Paddle board) surfen. We hebben ook een grote selectie "inflatable" (opblaasbare) SUP's, ook wel iSUP genoemd, van een aantal van de grootste merken van dit moment. Verder hebben we ook SUP peddels, pompen, lijnen en andere reserve onderdelen voor je SUP.

Een iSUP wordt voornamelijk aangeraden voor het surfen op rustig water, of water met kleine golfjes. Het heeft geweldige drijvende eigenschappen en is ook ideaal om te gebruiken op je locale meertje.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden