×
Menu

Snow skateboards / snowskates

Het sneeuw skateboard - skateboarden aangepast aan de sneeuw

Wanneer de eerste sneeuw valt en het skatepark bedekt is het voor de meeste skaters het einde van het skate seizoen en zetten ze hun skateboard achterin de garage. Maar als je de trotse eigenaar van een snow skateboard bent is een laagje sneeuw geen obstakel waardoor je niet meer kunt skateboarden in de winter.

Op het eerste gezicht lijkt een snowskate op een normaal skateboard deck, maar de overeenkomst verdwijnt zodra je de onderkant bekijkt. De onderkant heeft een aantal groeven waardoor de snowskate grip heeft in de sneeuw en de rijder dus dezelfde stunts kan doen als op een normaal skateboard. In onze ogen is het snow skateboard het meest innovatieve vervoersmiddel in de sneeuw sinds de snowboard. We vinden het helemaal geweldig het is de absolute winter must-have gadget voor de echte skater!

Het snow skateboard is ideaal in de stedelijke omgevingen en in landen waar het geografisch onmogelijk is om te skiën of snowboarden.

Een snowskate heeft meer grip dan een skateboard

Naast het feit dat een snowskate meer grip in de sneeuw heeft, is ook de griptape verbeterd zodat dit tegen ijs en sneeuw kan. Als je nog meer grip op je board wilt kun je het nog verder verbeteren door het aanbrengen van spikes.

Snow skateboarden is een relatief nieuwe wintersport, het is een mix tussen skateboarden en snowboarden. Met een snowskate heb je de mogelijkheid om te glijden, ollie, flip tricks uit te voeren en nog veel meer in de sneeuw, wat je normaal op je skateboard zou doen.

Snow skateboarden zorgt voor uren plezier in het winterse weer of het nu op een heuvel, in een voetgangerszone, in het park of op straat is met je zelfgemaakte ramps en jumps. Om te snowskaten heb je geen speciale schoenen of bindingen nodig, je skate schoenen zijn voldoende. Alles wat je nodig hebt is een snowskate en een paar schoenen om echt te genieten van de winter.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden