MENU
Skates
Goed te weten
Filter
 Prijs
 Merken
 Schoenmaat Wieldiameter
 Frame materiaal
 Schoen/schaal type

Dames Inline Skates

Filter »

Op deze pagina vind je inline skates voor meisjes en dames, vanaf maat 35. De inline skates zijn geschikt voor work-out skaten en tochten in het park of de stad. Al deze dames skates zijn voor beginners en gevorderden. Dus als je inline skates voor algemene training bedoeld zijn, ben je op de juiste plek.

De meeste dames inline skates in deze categorie hebben een neutrale vormgeving, zoals inline skates voor heren. Maar in deze categorie zijn er meer inline skates met verschillende kleuren, en de boots hebben een smallere pasvorm dan de boots voor heren. Er zijn ook skates die kunnen worden bevestigd aan je schoenen, om de skates persoonlijker te maken.

Frames en wielen voor dames inline skates

Dames inline skates zijn verkrijgbaar met een kunststof / composiet frame of een aluminium frame. Het kunststof frame is zachter en geeft meer weerstand, dus je moet een beetje harder werken om momentum te krijgen. Het aluminium frame is harder, wat meer stabiliteit biedt en de inline skates sneller maakt.

De meeste dames skates in deze categorie hebben vrij grote wielen, omdat daar meer snelheid mee gemaakt kan worden dan met kleine wielen, wat praktisch is als je je inliners gebruikt voor work-out. Verder hebben ze vaak een hardheid die noch te zacht noch te hard is (ongeveer 83-85A). Zachte wielen geeft een goede grip, maar kunnen je op hetzelfde moment ook een beetje vertragen. Zeer harde wielen zijn geschikt voor sporten zoals skeeleren en agressive. Ze zijn sneller dan de zachte wielen, maar minder schokabsorberend.

Houd een oogje op onze handleiding: Aankoop van skates , voor tips om het juiste model en de juiste maat te vinden.