×
Menu

Accessoires

De plek voor je step onderdelen

Als je in deze categorie beland bent ben je waarschijnlijk op zoek naar onderdelen voor je step, zoals bouten, veiligheidsverlichting voor de step van je kind of misschien een nieuw remsysteem. Dit en een aantal andere onderdelen vind je hier. Als je twijfelt of onderdelen wel passen of samengaan, helpen we je graag met onze klantenservice. Geeft ons gerust een belletje.

We hebben verschillende soorten veiligheidsverlichting die specifiek voor de step gemaakt zijn. In sommige landen worden steps, skateboards en skaters aangezien als voetgangers en is er geen verplichting voor het dragen van verlichting in het donker. Of het nu wel of niet door de wet bepaalt is, adviseren we dat je altijd een lampje op de voor en achterkant van je step, of ander vervoersmiddel, gebruikt. Een lampje valt zeker onder de belangrijke step onderdelen.

De bouten en assen in deze categorie zijn universeel en passen op alle merken steps. Deze onderdelen breken op een gegeven moment, of raken los, en wanneer dit gebeurd adviseren we je om zowel de voor- als achteras te vervangen, omdat het nu een kwestie van tijd is voordat de andere breekt.

In deze categorie vind je ook de zeer exotische Scoot n Pull Scoot Mill die erg populair onder kleine kinderen is. Een accessoire die niet alleen decoratief, mooi en de aandacht trekt, maar ook nog eens goedkoop is.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden