×
Menu

Skateboard Onderdelen en Accessoires

Goed om te weten

Welke skateboard onderdelen heb ik nodig?

Skateboard onderdelen kunnen worden gebruikt om je board een frisse look te geven en om versleten onderdelen te vervangen. Dit zal je skate-ervaring verbeteren. Hier kun je alle hardware vinden die je nodig hebt om je board aan te passen en te upgraden, zoals griptape, lagers, washers en risers. Hoewel sommige van deze onderdelen niet de meest bekende elementen van je board zijn, zijn ze essentieel voor je setup.

De setup aanpassen

Skateboards zijn opgebouwd uit verschillende onderdelen. Griptape is een geweldige manier om je deck te laten opvallen, maar is ook erg belangrijk om je voldoende grip te geven bij het uitvoeren van flips en tricks. Skateboard lagers zorgen ervoor dat de wielen draaien. Laten we ook de hardware niet vergeten. Hardware voor normale setup zijn er in verschillende lengtes, variërend van ⅞ inch, 1 inch, 1.25 en 1.5 inch.

Met de juiste onderdelen is het mogelijk om zelf een skateboard samen te stellen. Als je je setup wilt upgraden, maar niet zeker weet hoe je dit moet doen, bekijk dan onze gids over het bouwen van een skateboard .

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden