×
Menu

Hoe Bouw Je Een Skateboard

In deze handleiding, zullen wij je voorzien van informatie over hoe je een compleet skateboard moet bouwen.

Hoe bouw je een skateboard - beschreven in stappen

In deze video, zal SkatePro team rider Hjalte laten zien hoe je een skateboard monteert:

De 8 stappen over het bouwen van een skateboard:

Benodigd gereedschap: Een mes en een skate tool (10 mm sleutel voor de truck bouten, 15 mm sleutel voor de kingpin, ster schroevendraaier en een inbussleutel)

  1. Eerst moet je de grip tape aanbrengen. Verwijder het papier van de grip tape (zodat de ene zijde kan plakken) en plaats de kleverige kant van de tape naar beneden - leg deze vervolgens voorzichtig op de top van het deck. Zorg ervoor dat je deze gecentreerd op het deck plaatst. Druk de grip tape Langzaam aan, met het papier dat je net van de grip tape af hebt gehaald.
  2. Maak een snee in elke hoek van de grip tape en kras vervolgens op de randen van het board met een stuk gereedschap, om richtlijnen te creëren voor de cut-out van de grip tape. Snijd vervolgens de uitstekende grip tape weg langs de lijn.
  3. Kras aan de zijkanten van de grip tape met de resterende grip tape, om wat meer duurzame grip tape randen krijgen.
  4. Maak gaten voor de bouten. Prik een gat door de acht plekken met een puntig gereedschap (bv een dunne inbussleutel). Gebruik een kruiskopschroevendraaier om een ​​groter gat te maken aan de andere kant van het deck.
  5. Monteer de trucks. Stop de bouten in de acht gaten die je zojuist gemaakt hebt, gevolgd door het aanbrengen van de trucks. Schroef de moeren op de bouten - draai ze aan met een skate tool.
  6. Plaats 2 lagers in elk wiel. Plaats één lager tegelijk in het wiel - Maak gebruik van je handen om het wiel naar beneden te drukken, zodat het lager bijna in het wiel zit.
  7. Monteer de wielen. Plaats ze in de trucks en draai de moeren aan met een skate tool. Zorg ervoor dat je ze niet te strak aanspant, want dan is er een kans dat de lagers misschien defect raken.
  8. Gaan skaten!

Je bent altijd van harte welkom om contact met ons op te nemen, als je nog steeds twijfelt over het bouwen van een skateboard.

Producten

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden