×
Menu

Stuntstep Bescherming

De juiste step bescherming zal uiteindelijk een betere rijder van je maken

Stuntstep bescherming gaat niet alleen over je veilig houden als je valt.

Een set step bescherming zoals een helm, kniebescherming en elleboogbescherming, zal je meer vertrouwen geven voor meer nieuwe en meer geavanceerde trucjes omdat je weet dat je veilig bent als je valt.

Zelfs als je niet rijdt over rails, boxes, mini ramps of quarters in het skatepark, is de juiste stuntstepbescherming essentieel.

Waarom? Nou, beschermende uitrusting voor de step zal het risico op een blessure verminderen. Dit betekent dat je minder tijd doorbrengt terwijl je geblesseerd bent en meer tijd op je stuntstep.

Dus, welk soort step bescherming moet ik nemen?

Iedere persoon kan zelf beslissen of hij of zij beschermende uitrusting wilt. Hier bij SkatePro raden we aan dat je altijd een helm gebruikt.

Kies een skatehelm in plaats van een fietshelm, als je gaat winkelen voor stepbescherming. Een skate helm kan meerdere klappen opvangen en is ontworpen om de achterkant van je hoofd te beschermen.

Daarnaast raden we altijd elleboogbescherming en kniebeschermers aan, als je step bescherming uitkiest.

Stepbescherming die je graag wilt hebben

We zien vaak dat rijders gebitsbeschermers dragen. Waarom? Dat vraag je je wellicht af. Nou, het is eenvoudig om verkeerd te landen en om met je gezicht de bar van de step te raken. Een gebitsbeschermer zal je tanden veilig houden. In het kort, een kleine investering die je veel pijn kan besparen.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden