Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Stuntstep Bescherming

Moet ik stuntstep bescherming aanschaffen?

Beschermende uitrusting vermindert het risico op blessures en zal je een veiliger gevoel geven. Dit geeft je meer zelfvertrouwen tijdens het oefenen van nieuwe tricks.

Daarom is het altijd verstandig om bescherming op een stuntstep te dragen. Pads en helmen worden vaak gebruikt door gevorderde rijders en zijn een must-have voor beginners. Kinderen zouden altijd hun beschermers moeten dragen en door hun ouders begeleid moeten worden.

Wat is de beste bescherming voor op een stuntstep?

Het dragen van een helm, kniebeschermers en elleboogbeschermers biedt de beste bescherming op een stuntstep. Stuntstep helmen zijn het belangrijkste onderdeel van je veiligheidsuitrusting. Ze beschermen je hoofd én brein. Kies een goed geventileerde helm die lekker zit en niet heen en weer beweegt over je hoofd.

Kniebeschermers voor stuntsteppers zijn het volgende populaire onderdeel van de veiligheidsuitrusting. Ga op zoek naar kniebeschermers met harde plastic buitenkant en een dikke schuimlaag aan de binnenzijde om je tegen de zwaardere impacts te beschermen. Ze zullen je meer zelfvertrouwen geven en de tricks zullen veiliger worden om uit te voeren.

Elleboogpads voor stuntsteprijders zijn ook populair. Ze beschermen tegen klappen en blauwe plekken wanneer je een trucje mis gaat of je van een obstakel valt. Als je elleboogbeschemers uitkiest, ga dan voor pads die lekker zitten en je niet belemmeren in je bewegingen.

Wil je meer te weten komen over stuntstep beschermingsmiddelen? Bekijk onze Ultimate Guide to Park Protection.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden