MENU
×

Kinderschaatsen

  Filter
Merken
Maat
Schoenmaat
Schoen/schaal type
Schoenmateriaal
Binnenschoen details

Hier kun je onze selectie van schaatsen voor kinderen vinden. Sommige van deze schaatsen voor kinderen zijn geschikt voor het spelen van ijshockey, anderen zijn gewoon voor de lol en beweging op het ijs.

De eerste kinderen schaatsen

Een paar van de modellen in ons assortiment zijn ontworpen voor kleine kinderen. Deze kinderschaatsen kunnen op de schoenen van het kind worden gemonteerd, zodat het kind zijn favoriete schoenen kan gebruiken tijdens het schaatsen, in plaats van een complete schaats die eerst een poos gedragen moet worden, voordat het comfortabel wordt om in te schaatsen. Kinderschaatsen voor kleine kinderen hebben twee ijzers per schaats voor een betere balans en controle. Bovendien hebben ze een extra brede ijzer ruimte om stabiliteit te creëren. Deze kinderschaatsen zijn ontwikkeld voor kleine kinderen die voor de eerste keer op het ijs leren te schaatsen.

Kinderschaatsen - voor oudere kinderen

De meeste kinderschaatsen in deze categorie zijn vergelijkbaar met schaatsen voor volwassenen, vanwege het ontwerp en de functie. De kinderschaatsen zullen vaak identiek zijn aan de schaatsen voor volwassenen, want het zijn vrijwel dezelfde schaatsen, maar dan in kleinere maten. De schaatsen zijn verkrijgbaar met stalen ijzers. Veel van de schaatsen hebben een eenvoudig sluitsysteem met memory gespen die 'onthouden' hoeveel de gespen waren vastgemaakt de laatste keer dat ze werden gebruikt.

Verscheidene schaatsen voor kinderen zijn verstelbaar. Dat houd in dat de schaatsen niet één, maar in verschillende maten versteld kunnen worden. Vanwege deze functie, zal je kind in staat zijn om deze kinderschaatsen voor meerdere seizoenen te gebruiken zonder er uit te groeien.

Zie onze aankoophulp van schaatsen voor advies over hoe je de juiste maat en het juiste model kiest.