Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Kinderschaatsen

  Filter
Merken
Schoenmaat
Verstelbare Schoen
Schoen/shell type

Goed om te weten

Kinderschaatsen - uren, dagen en weken van plezier

Hier kun je onze selectie kinderschaatsen vinden. Van peuter to oudere kinderen en voor jongens en meisjes vindt je hier verstelbare schaatsen. Sommige van deze schaatsen voor kinderen zijn geschikt voor het spelen van ijshockey, anderen zijn voor de normale recreatie op het ijs.

Een paar van de modellen in ons assortiment zijn ontworpen voor kleine kinderen. Deze kinderschaatsen kunnen onder de schoenen van het kind worden gemonteerd, zodat het kind zijn favoriete schoenen kan gebruiken tijdens het schaatsen, in plaats van een nieuwe schaats schoen die in het begin niet zo lekker zit.

Kinderschaatsen voor kleine kinderen hebben twee ijzers per schaats voor een betere balans en controle. Bovendien is er veel ruimte tussen de twee ijzers om meer stabiliteit te creëren. Deze kinderschaatsen zijn ontwikkeld voor kleine kinderen die voor het eerste leren schaatsen.

Kinderschaatsen - voor oudere kinderen

De meeste kinderschaatsen in deze categorie zijn vergelijkbaar met schaatsen voor volwassenen, vanwege het ontwerp en de functie. De kinderschaatsen zijn vaak identiek aan de schaatsen voor volwassenen, het zijn dezelfde schaatsen, maar dan in een kleinere maat. De schaatsen zijn verkrijgbaar met stalen ijzers. Veel van de schaatsen hebben een eenvoudig sluitsysteem met memory gespen die 'onthouden' hoe ver de gespen werden vastgemaakt toen ze de laatste keer werden gebruikt.

Verschillende kinderschaatsen zijn verstelbaar. Dat houd in dat de schaatsen in verschillende maten versteld kunnen worden. Vanwege deze functie, zal je kind in staat zijn om deze verstelbare schaatsen voor meerdere seizoenen te gebruiken zonder er uit te groeien.

Zie onze aankoophulp van schaatsen voor advies over hoe je de juiste maat en model kiest.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden