MENU
×

Houten cruiser boards

  Filter
Kleur
Merken
Deck lengte
Deck breedte
Wieldiameter
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 2

Complete cruiser skateboards: De echte ervaring

Het algemene doel van houten cruiser skateboards (ofwel mini cruisers skateboards) is gemak en cruisen. Cruiser skateboards lijken veel op longboards, met betrekking tot de rijervaring, maar vaak met een korter deck en kleinere wielen. Ze zijn zeer wendbaar en reageren snel waardoor deze zeer geschikt is om door de stad te cruisen richting werk of school.

Alhoewel complete cruiser skateboards geweldig zijn voor vlakke ondergronden, hun maat en vorm maken ze ideaal voor rustig zwembad rijden of eenvoudige straat trucjes.

Een houten cruiser board met een surfgevoel

Wil je het surf gevoel en vibe van de zee naar de straat brengen dan wil je zeker het innovatieve truck systeem van Your Own Wave een keer proberen.

Door het unieke truck systeem voel je bijna geen weerstand van de trucks waardoor je kunt draaien zoals je dat van je surfboard gewend bent.

Verder geeft het systeem je een extra draaipunt op je truck. Dit geeft je de mogelijkheid om met je houten cruiser board super scherpe pompende bochten te maken - Het gaat allemaal om je surfen naar de straat te brengen.

In deze categorie vind je cruiser skateboards met houten decks, die zowel lichtgewicht als wendbaar zijn. Als je meer geïnteresseerd bent in cruiser boards gemaakt van kunststof, raden we je aan onze vele variëteiten van penny boards / kunststof cruiser boards te bekijken.