×
Menu

Rolski

  Filter
Merken
Langlauf Ski Type
Frame Materiaal

Goed om te weten

Rolski's voor volledige lichaamsbeweging

Rolski's zijn praktische ski's met wieltjes voor op de weg. Het uitoefenen van rolskiën bied je volledige lichaamsbeweging en een geweldige natuurervaring. Rolski's zijn geweldig voor het trainen van je balans en coördinatie, en je krijgt het gevoel van bewegen op sneeuw. Daarnaast voelt een moderne rolski bijna hetzelfde aan als hardlopen op langlaufski's, en het is een geweldige methode om te trainen voor een langlaufwedstrijd zoals Vasaloppet als je in een gebied woont met weinig sneeuw.

Rijden op roller ski's is een efficiënte en lichte trainingsmethode als je een blessure hebt, in vergelijking met het traditionele hardlopen, dat zwaarder is voor het lichaam. De gewrichten worden gespaard omdat je meer een glijdende techniek gebruikt in de hele reeks met bewegingen.

HIer vind je onze hele collectie rolski's. Ze zijn geschikt voor alle niveaus en geven je het hele jaar door een geweldig on-snow gevoel!

De meeste langlauf boots/schoenen die we verkopen passen op de bindingen van de roller ski's en omgekeerd. Dit zal je dus ook wat kosten besparen, maar ook wat opslag.

Een beginner op rollerski's?

Het vergt enige oefening om gewend te raken aan het rijden op roller ski's dus het is belangrijk om een ​​weg te vinden zonder auto´s of obstakels. Deze kunnen jou, als beginneling, storen. Onverharde paden en bospaden zijn geweldig om mee te beginnen. Wij raden je ook aan minstens een helm en kniebeschermers te dragen als bescherming.

Vandaag de dag, bestaan er veel roller ski clubs, waar je kunt oefenen samen met andere beginners en waar je begeleiding krijgt bij het "hoe" te rijden op de roller ski's.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden