Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Stuntsteppen

  Filter
Kleur
Merken
Totale hoogte
Compression type
Headsettype
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 3

Goed om te weten

Pro Stuntstep - Next level stuntsteppen

Een stuntstep is een zeer duurzame step die speciaalis ontworpen voor stunts. Dit is een nieuwere versie die ontstond toen velen begonnen te "freestylen" op steppen en traditionele steppen de zware impact van stunts niet konden overleven.

Kenmerken van stuntsteppen

Stuntsteppen lijken erg op normale steppen, maar een stunt step kan niet in hoogte versteld worden en kan niet worden opgevouwen, dit alles om het zo sterk en duurzaam mogelijk te maken.

Veel mensen willen een step die zowel sterk en licht is, echter gaan deze twee kwaliteiten niet altijd samen. Fabrikanten proberen innovatief te zijn in, zowel materialen en speciale constructies. Daarom kun je ook speciale onderdelen kopen voor steppen, die meer kosten dan een complete step.

Sommige onderdelen waar fabrikanten in het bijzonder aan werken zijn:

  • Sterke bodem (deck) en neck
  • Lichtere en sterkere wielen
  • Een-deel ontwerpen
  • Sterkere bars
  • Sterkere clamps

Dure stuntsteppen zijn meestal gebouwd met compressie systemen, zoals SCS, ICS en HIC . Ze zijn verschillend gebouwd, maar ze geven een meer solide stuurmechanisme. Bovendien is een compressie systeem gemakkelijker aan te passen en te onderhouden.

Standaard stuntstep of custom?

De steppen op deze pagina zijn allemaal complete steppen, waar de fabrikant alle onderdelen zelf heeft gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de onderdelen passen en het is goedkoper dan de onderdelen los aan te schaffen.
Je kunt vele goede standaard stuntsteppen vinden die zowel voldoen aan de wensen van beginnende en gevorderde gebruikers. De prijs van de steppen zijn zeer verschillend en dat is logisch, want er zijn grote verschillen in de kwaliteit van de onderdelen die gebruikt worden.

Ervaren rijders willen vaak een stuntstep kopen waar alle onderdelen van de beste kwaliteit zijn en daarom kiezen ze vaak voor een custom stunt step. De categorie stuntsteppen hebben zowel complete stuntsteppen die gemaakt zijn door experts als stuntsteppen die je zelf kan samenstellen.

SkatePro biedt complete custom steppen, die samengesteld zijn door onze eigen experts en je kunt ook je eigen complete step in elkaar zetten met onze Bouw een stuntstep functie.

Lees meer over stuntsteppen.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden